Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Σήκωσαν ρολά σήμερα Δευτέρα 01 Ιουνίου τα στούντιο τατουάζ τα οποία σιγά σιγά βρίσκουν το δρόμο τους προς την κανονικότητα. Ο Γιώργος Μαυρίδης, tattoo artist, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Live News» του Mega και εξήγησε πως τα στούντιο ναι μεν μπορεί να άνοιξαν, ο κόσμος ωστόσο είναι μειωμένος.

«Ανοίξαμε, αν και αργά. Σεβαστό πάνω από όλα η δημόσια υγεία». Ο ίδιος σημείωσε πως τα στούντιο που κάνουν τατουάζ τηρούν πάντα αυστηρούς κανόνες ασφαλείας, με μόνη διαφορά πλέον την χρήση ατομικής μάσκας και στους πελάτες.

«Πολύς κόσμος από τα ακυρωμένα ραντεβού δεν ήρθε. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε αρκετά» πρόσθεσε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Οικονομικό είναι το θέμα που κάνει τον κόσμο διστακτικό και όχι ο φόβος του κορονοϊού, ενώ πολλοί είναι αυτοί που μεταθέτουν τα ραντεβού τους από Σεπτέμβριο τονίζοντας πως: «Δεν έχει να κάνει με τον φόβο του κορονοϊού. Έχει να κάνει με θέμα οικονομικό».