Αμβρόσιος κατά Μόσιαλου: Είναι άσχετος – Ο Αγιασμός αποτελεί προφυλακτικό μέσο έναντι του κορονοϊού

«Κύριοι είσθε αθεολόγητοι και άρα αστοιχείωτοι»


ΕΛΛΑΔΑ
18:42
12/05/2020
Αμβρόσιος κατά Μόσιαλου: Είναι άσχετος - Ο Αγιασμός αποτελεί προφυλακτικό μέσο έναντι του κορονοϊού
60
loading

Επίθεση κατά του Ηλία Μόσιαλου εξαπολύει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος. Χαρακτηρίζοντάς τον «άσχετο» με τα Θεολογικά Γράμματα ο Αμβρόσιος επισημαίνει πως ο Ηλίας Μόσιαλος «αποτόλμησε να αποφανθεί για τη Θεία Κοινωνία» ενώ παράλληλα τονίζει αναφερόμενος στον Αγιασμό πως «αποτελεί όπλο κατά του Διαβόλου, προφυλακτικό μέσο έναντι του κορονοϊού και γενικώς όπλο χρήσιμο σε κάθε ανάγκη της καθημερινής ζωής».

«Μας  πνίξανε με τις δηλώσεις των κάποια πολιτικά κυρίως πρόσωπα, δηλώσεις, τις οποίες με πολλήν προθυμίαν προωθούν και λανσάρουν κάποιοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι, καθώς φαίνεται, έλαβαν και αυτοί το μερίδιό τους από το ποσόν των 20.000.000 ευρώ, το οποίον, μυστικά και άνισα καθώς λέγεται, διέθεσε η κυβέρνηση του κ. Κυρ. Μητσοτάκη προς τά Μ.Μ.Ε. για νά προβάλουν και να διαφημίσουν το πρόγραμμα ''ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ'', κάνοντας πλύση εγκεφάλου στον Ελληνικό Λαό» επισημαίνει ο Μητροπολίτης σε σχετική του ανάρτηση στην σελίδα που διατηρεί στο διαδίκτυο (mkka.blogspot.com).

Ολόκληρο το μήνυμα του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας:

ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ, ΚΥΡΙΟΙ!

ΕΙΣΘΕ ΑΘΕΟΛΟΓΗΤΟΙ!

ΚΑΙ ΑΡΑ

ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ

ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ!
ΘΕΜΑ: Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ!

Μας  πνίξανε με τις Δηλώσεις των κάποια Πολιτικά κυρίως πρόσωπα, δηλώσεις, τις οποίες με πολλήν προθυμίαν προωθούν και λανσάρουν  κάποιοι Δημοσιογράφοι, οι οποίοι, καθώς φαίνεται, έλαβαν και αυτοί το μερίδιό τους από το ποσόν των 20.000.000 €, το οποίον, μυστικά και άνισα καθώς λέγεται, διέθεσε η Κυβέρνηση του κ. Κυρ. Μητσοτάκη προς τά Μ.Μ.Ε. για νά προβάλουν και να διαφημίσουν το πρόγραμμα "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ", κάνοντας πλύση εγκεφάλου στον Ελληνικό Λαό.

Έτσι, λοιπόν, βούϊξε ο τόπος με τις αχαρακτήριστες Δηλώ- σεις του Καθηγητού κ. Ηλία Μόσιαλου, ο οποίος, μολονότι είναι εντελώς άσχετος με τα Θεολογικά Γράμματα, αποτόλμησε να απο- φανθεί για την Θεία Κοινωνία!!! Ερωτηθείς σχετικώς, έδωσε την ακόλουθη απάντηση: "Η γνώμη μου είναι πως θα πρέπει να απο- φευχθεί με τη σημερινή της μορφή, μέχρι να έχουμε ασφαλές εμβόλιο. Θα πρέπει να εξετασθεί, εάν μπορεί να γίνει με διαφο- ρετικό και ασφαλή τρόπο..."

τον αθεόφοβο αυτό επιστήμονα, που το επιστημονικό του έργο εξαντλείται στον τομέα «Πολιτική της Υγείας», επί του παρόντος δεν θα απαντήσουμε εμείς. Αναμένουμε να ξυπνήσει από το λήθαργο, στον οποίο δυστυχώς έχει περιπέσει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος και ....βλέπουμε! Θα ασχοληθούμε όμως με το ζήτημα του Αγιασμού, διότι ο Αγιασμός αποτελεί όπλο κατά του Διαβόλου, προφυλακτικό μέσο έναντι του Κορωνοϊού και γενικώς όπλο χρήσιμο σε κάθε ανάγκη της καθημερινής ζωής.

Την αφορμή, για να χαράξουμε αυτές τις γραμμές, μας έδωσε μια επιστολή από την Αυστραλία, την οποία απέστειλε άγνωστος εις εμέ χριστιανός προς την Εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» και δημοσιεύθηκε  στο. φ. της 7ης τρ. μηνός.
Εκεί, μεταξύ άλλων, ο συντάκτης της επιστολής αναφέρεται και σε μία απαράδεκτη τοποθέτηση του παλαίμαχου Δημοσιογράφου κ Γ. Παπαδάκη ως προς το θέμα του Αγιασμού. Σε κάποια από τις εκπομπές του της σειράς "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ" ο  δημοσιογράφος κ. Παπαδάκης, αποφαινόμενος ως «ξερόλας»,   (= από το σλόγκαν τα ξεύρω όλα), αναφέρθηκε στην αναξιότητά μου και είπε:
«Όχι, Σεβασμιώτατε, δέν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ το φάρμακο για τον Κορωνοϊό ο Αγιασμός. Αυτό το ξεκαθαρίζουμε, μιά και έξω».

Επειδή, λοιπόν, ο κ. Παπαδάκης, εισήλθε σε ξένα χωράφια και αποφάνθηκε, ΟΛΩΣ ΑΝΑΡΜΟΔΙΩΣ ΒΕΒΑΙΑ, για το θέμα του Αγιασμού, αναγκασθήκαμε να του απαντήσουμε δημοσίως με μια επιστολή μας προς την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ. Εξ όσων γνωρίζουμε  ο κάθε δημοσιογράφος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ, αλλ' ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ! Ο δημοσιογράφος, ως επάγγελμα, φωτογραφίζει, καταγράφει, διηγεί-ται και ενημερώνει τον κόσμο για όσα συμβαίνουν, δηλ. παρέχει πληροφορίες για την καθημερινή ζωή! Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο!
Βέβαια, όταν νεκρώσει η συνείδησή του, τότε γίνεται τυφλό όργανο είτε των Πολιτικών, είτε του αφεντικού του-ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού Σταθμού, είτε κάποιων που τον δωροδοκούν, είτε ακόμη και κάποιων σκοτεινών- δαιμονικών δυνάμεων! Στις περιπτώσεις αυτές ο δημοσιογράφος  καθίσταται υπηρέτης του ψεύδους και της λασπολογίας, φερέφωνο, δηλ. μεγάφωνο, διά του οποίου μεταφέρεται η φωνή και η γνώμη παραγόντων, οι οποίοι κρύπτονται στο σκοτάδι της ανωνυμίας! Για όλους αυτούς τους λόγους η Τηλεόραση σήμερα κατά κανόνα υπηρετεί την πλάνη και το ψέμμα! ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ, ΑΛΛ' ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΑΣ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΟΙΜΙ- ΖΕΙ! Βέβαια ο παλαίμαχος δημοσιογράφος κ. Παπαδάκης ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ στην κατηγορία αυτή,
λην όμως και αυτός εργάζεται και υπηρετεί αυτό, που λέγεται, «ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ»! Αλλοιώς δεν θα αποφαινόταν με τρόπο δογματικό, εκστομίζοντας και μάλιστα με μεγάλη έπαρση τά λόγια: «Αυτό το ξεκαθαρίζουμε, μιά και έξω».

Σας ερωτώ: Ποιοί μετέδωσαν στην Κοινωνία τον ΠΑΝΙΚΟ ως προς τον Κορωνοϊό; Ποιοί μας βομβαρδίζουν κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή με το σύνθημα «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ;  Ποιοί μας κλείδωσαν στο σπίτι μας; Ποιοί μας ανάγκασαν  να γιορτάσουμε το Πάσχα από το .....μπαλκόνι μας;  Ποιός άλλος; Οι Κυβερνητικοί Παράγοντες, χρησιμοποιώντας ως τσιράκια τους κάποιους δημοσιογράφους - τηλεοπτικούς εκφωνητές!

Έτσι, λοιπόν, σιγά-σιγά συνηθίσαμε να βλέπουμε το μαύρο ως άσπρο, το ψεύτικο ως αληθινό, την ανηθικότητα ως κάτι το  φυσιολογικό! Οι χωρίς συνείδηση δημοσιογράφοι, μεταξύ των άλλων, επιχείρησαν να πείσουν τον κόσμο:

α) ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ, επειδή από το Άγιο Ποτήριο και από την Αγία Λαβίδα μεταδίδεται ο Κορωνοϊός!!!!!!
β) καί ότι ο Αγιασμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ και η ΑΣΠΙΔΑ, που μας προφυλάσσει από την μόλυνση του ιού!
Έτσι, λοιπόν, και ο παλαίμαχος δημοσιογράφος κ. Γεώργ. Παπαδάκης, παίζοντας τον ρόλο του Σοφού,  αποφάνθηκε:

«Όχι, Σεβασμιώτατε, δέν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ το φάρμακο για τον Κορωνοϊό ο Αγιασμός. Αυτό το ξεκαθαρίζουμε, μιά και έξω».

Όθεν, στοχεύοντες στη σωστή ενημέρωση των χριστια-νών, όσων δηλ. έχουν αγαθή πρόθεση και αναζητούν την αλήθεια, στις 8 Μαΐου ε.έ. απεστείλαμε μια επιστολή, δηλ.  ένα ενημερωτικό κείμενο ως προς την χρησιμότητα του Αγιασμού, προς τον Αγωνιστή κ. Γεώργιο Μιχαλόπουλο, τον Εκδότη και Διευθυντή της Εφημερίδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, ο οποίος με πολλήν μάλιστα προθυμιαν έσπευσε να την δημοσιοποιήσει αμέσως, δηλ. το Σάββατο 9ην Μαΐου, και μάλιστα στην πρώτη σελίδα  με τον εντυπωσιακό τίτλο:

«ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ
ΠΡΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,
ΜΑΣΟΝΟΥΣ
και  ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ».

Από τη θέση αυτή εκφράζουμε την βαθειά μας ευγνωμο-σύνη μας προς τον αγαπητό μας κ. Γεώργιο Μιχαλόπουλο και τους Συνεργάτες του στην μαχητική Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, αναδημοσιεύουμε δε το περιεχόμενο της επιστολής μας εδώ στο αναστημένο πλέον ημέτερο blog προς ευρύτερη ενημέρωση των Ελλήνων Χριστιανών!

Με ειλικρίνεια δε, απευθυνόμενος προς τον κ. Γεώργιο Παπαδάκη του ANTENNA TV, εύχομαι ο Χριστός μας να φωτίσει τα εσώτερα της ψυχής του! Να πληροφορηθεί την αλήθεια για τον Αγιασμό, τον οποίον όχι μόνον ως όπλον μας προσφέρει η Μητέρα Εκκλησία, αλλά και ως
«ἀφθαρσίας πηγήν,
ἁγιασμοῦ δῶρον,
ἁμαρτημάτων λυτήριον,
νοσημάτων ἀλεξιτήριον,
δαίμοσιν ὀλέθρον,
ταῖς ἐναντίαις δυνάμεσιν ἀπρόσιτον,
ἀγγελικῆς ἰσχύος πεπληρωμένον».

+ Ο πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Αίγιον, Δευτέρα 11 Μαϊου 2020.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

60
σχόλια
 1. avatar Θου βου.

  Με λέν μπεκρή μου το χουν πει γιατί ρουφάω τη μέρα δύο αγιασμούς στη καθισια και τρεις παραπέρα.Για να ξεσκαω τα κοπαναω τις νύχτες και τα δειλινά...χικ!!!Μόνο να τρως και αμβροσία μαζί με το ρημαδι το ποτό.Μην το πίνεις ξεροσφυρι!!!

 2. avatar Θου βου.

  Ο... Πανοραμιξ με τα μαγικά φίλτρα και τις σουπερμαντορλινες!!! Δρυιδη μου εδώ δεν είναι ο Αστερίξ για να σπάμε πλάκα.Εδω θερίζει ο χάρος.Που τα έμαθες αυτά τα ιατρικα.;Μήπως στα είπε ο Φον κλαγκενφουχτεν με τα εμπλαστρα στη γνωστή ταινία με το Βουτσά;Όπως έλεγε και ο μεγάλος μας ηθοποιός σε κείνη τη ταινία με αυτά που λες θα γελάνε μαζί μας στο λιμάνι οι καπεταναίοι το πλήρωμα οι επιβάτες και οι λαθρεπιβάτες.Εαν είχαμε σοβαρό κράτος κανονικά θα έπρεπε να σε μπαγλαρωσει ως επικίνδυνο διότι στη τριτοκοσμική Ελλάδα όπως τη καταντησατε με τις ανοησίες σας σίγουρα υπάρχουν κουτουτσικοι και αφελείς συμπολίτες μας που θα σας ακούσουν και θα την πατήσουν.

 3. avatar 6926

  επειδή η κατάσταση εχη ξεφυγη και λόγω του [δράκου] και λόγω κάποιων με ιδιώνυμη ιδιοσυγκρασία απλα ετσι για το γ/////το σας ενημερωνω ότι εχω ΑΙΤΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ από συγκεκριμενη υπηρεσια να ασχοληθη με θεματα υβρεων, απειλων, βλασφημιων,φραμπαλισμων και βερμπαλισμων και διαφορων αλλων καταστάσεων κατά της εκκλησιάς ,
  τωρα οσοι πιστοι νεοποτιστες θελετε συνεχιστε κυριοι-κυριες καλα ξεμπερδέματα .
  ενας κακος χριστιανος .

 4. avatar Τρελαμβροσιος

  Ο γέροντας είναι μουρλος.
  Ολοι το βλέπουν και ολοι το εχουν καταλάβει.

  1. avatar 6926

   για πες αλευρι ……...

 5. avatar 321

  Προτείνεται άμεσα να κλείσουν οι φαρμακευτικές και ιατρικές σχολές ως αχρείαστες. Τα μόνα φάρμακα το νεράκι και το ψωμί με αραιωμένο κρασί.

 6. avatar 321

  Τι ευγένεια είναι αυτή αρχίζοντας το γράμμα του με τη φράση βουλώστε το κύριοι!

 7. avatar ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ

  ΕΧΕΙ Ο ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ .ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ.

 8. avatar ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΣ

  Στη Ρωσία πάντως 12 ιερείς πέθαναν από κορονοϊό. Αυτούς τραγόπαππα Αμβρόσιε γιατί δεν τους έπιασε ο αγιασμός?
  [...]

 9. avatar ΓΙΑΓΚΟΣ Μ

  Ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης πάντως είναι αντίθετος ως προς τη χρήση του αγιασμού σαν φάρμακο, και έχει δίκιο. Ψάξτε στο youtube \"γέρων Νεκτάριος μένουμε σπίτι\" και θα το διαπιστώσετε. Μην κολλάτε σε σκοταδιστές [...]ψυχους τύπου Αμβρόσιου.

 10. avatar Καμπανάκια

  Παπά γιατί δεν έβγαλες φωνή όταν έκλεισαν οι ναοί;;;ακόμα και τα κοιμητήρια είναι κλειστά.. .
  Ο ρόλος της εκκλησίας είναι να αντιστέκεται σε κάθε επίθεση που δέχεται.. Αλλά εσείς κάνατε σιγή μόλις σας είπαν να κλείσουν οι ναοί....
  Δημόσιοι υπάλληλοι τολμούν να αντισταθούν ..ΚΡΙΜΑ ΜΕΓΑΛΙ ΚΡΊΜΑ...

 11. avatar Ο Αμβρόσιος

  Φαίνεται σαν αυτόκλητος υπερασπιστής της Εκκλησίας. Αυτό φυσικά δεν είναι σωστό και ο τρόπος που μιλάει πολλές φορές απομακρύνει τον κόσμο από την Εκκλησία και δημιουργεί κακή εικόνα. Για αυτό τα ΜΜΕ επικεντρώνονται συνέχεια σε αυτόν. Τόσες ωραίες τοποθετήσεις είχαμε από ένα σωρό ιερείες και μητροπολήτες, γιατί συγκεκριμένα μας προβάλετε τον Αμβρόσιο;

 12. avatar Αντώνιος.

  Πολλές ακραίες φωνές βλέπω εδώ μέσα, να κρίνουν εξίσου τον ακραίο Αμβρόσιο και τον Μόσιαλο.Αν θέλουμε να είμαατε αντικειμενικοί, ούτε ο Αμβρόσιος ούτε ο Μόσιαλος έχουν δίκιο.Ο καθένας μπήκε στο πεδίο του άλλου. Δεν μπορεί να θεωρείται ιατρική αντιμετώπιση του ιού ο αγιασμός, καθώς έχει πνευματική ισχύ.Ούτε να εξηγηθεί επιστημονικά το μυστήριο της Θείας Κοινωνίας, καθώς είναι ο Χριστός κι οι ιερείς όντως δεν κολλάνε.Ο καθένας όμως έκανε λάθος και στο πεδίο του. Ο Αμβρόσιος μπέρδεψε τον αγιασμό με τη Θεία Κοινωνία και το Ευχέλαιο. Ο Μόσιαλος δεν είναι ιολόγος για να συμβουλεύει τρόπους μετάδοσης, αλλά είναι ειδικός στα οικονομικά της ιατρικής. Συνεπώς καθένας τους καλύτερα να μη μιλούσε γιατί πατάτα είπε.

 13. avatar Οξαποδώ

  Για χίλια επτακόσια χρόνια ο χριστιανισμός μόνο ζημιά έχει κάνει -Βολταίρος.

 14. avatar χαρος

  Μόλις κολλήσω τον ιό θα πάω να κοινωνησω. Μάλιστα θα πάω στο μαγαζί του Αμβροσιου και θα του πω για τον ιό. ... Θα περιμένω να πιει μετά ότι απομείνει

 15. avatar Τετοια τεκμηριωμενη…

  ...αποψη ειχα καιρο να διαβασω. Μπραβο πατερ, μας επεισες ολους με την επιχειρηματολογια σου. Με εσενα και μερικους ακομη ομοιους σου ως πνευματικους οδηγους είναι βεβαιη η καταληξη της χριστιανικης θρησκειας...

 16. avatar Ευρωπαϊκό

  Ιράν

 17. avatar Πλιατσικολογος εθνικιστής

  Πόσο γελάω με το παπαδαριο που τραβάει τα μούσια με αυτά που τους κάνει ο κουλης και πόσο με την κυβέρνηση που προσπαθεί να ισορροπήσει σε δύο βάρκες. Από την μία τους ουγκανοθς που τους ψηφίζουν και από την άλλη την επιστήμη

  1. avatar Colonel Roy Mustang

   Θα εμπιστευόσουν έναν κρυφο Τούρκο να μας κάνει πονηρό κήρυγμα μίσους κατά του Πολιτισμού μας;Μάλλον Οχι.Ελα που ο Μόσιαλος είναι κρυφός Εβραίος,εν πληρει γνώσει και στήριξη του άθεου πρωθυπουργού μας.
   Περί των Ιερών μας είναι κάτι πιο πολύ από \"προσωπικό\":Είναι οι μπαταρίες μας για να μείνουμε όρθιοι και Γεροί στην Ζωή.Για αυτό ακριβώς εφαρμόζουν το Σχέδιο που εκστομίστηκε απο τον Κίσσιγκερ:\"Να χτυπήσουμε τον Ελληνικό λαό στην Θρησκεία,στην Γλώσσα,στην Παιδεία και όλα τα πολιτιστικά του αποθέματα ώστε να μην μας είναι άλλο πρόβλημα\".Ποιές παρατάξεις στηρίζεις;
   Στο Καλό.

 18. avatar Το θέμα της θείας κοινωνίας

  έχει μελετήσει ενδελεχώς, λαμβάνοντας υπόψη τη διεθνή βιβλιογραφία, ο ομότιμος καθηγητής της Ιατρικής του ΑΠΘ Ιωάννης Κουντουράς. Το ποσοστό της νόσησης από ηπατίτιδα στους κληρικούς είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό. Για το θέμα ενδεχόμενης μετάδοσης νόσου μέσω της θ. κοινωνίας είχε γνωματεύσει το 1988, εκ μέρους του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ο καρδιολόγος και καθηγητής της Παθολογίας Αθανάσιος Αβραμίδης, και η άποψη αυτή δεν έχει αναιρεθεί. Άποψη έχει και ο καθηγητής της Ιατρικής Χατζητόλιος, που έδωσε σχετική συνέντευξη, όπως και πολλοί άλλοι γιατροί,αλλά αυτά δεν δημοσιεύονται. (Θα ανεβάσετε άραγε το σχόλιό μου; Ευχαριστώ.)

  1. avatar O Ιωάννης Κουντουράς συγγενεύει με την Έλενα Κουντουρά

   η οποία αγκαλιαζόταν μετά του Οσίου Αμβρόσιου του Κορωνοϊοκτόνου;

   1. avatar Τι εξυπνάδες είναι αυτές;

    Γνωρίζετε τον άνθρωπο και το έργο του; Αναζητήστε τα, αν θέλετε, στο διαδίκτυο. Μιλάμε για τεκμηριωμένες απαντήσεις, με γνώση και χρήση της διεθνούς βιβλιογραφίας.

  2. avatar χαρος

   Χαχαχαχαχαχαχ

 19. avatar Ουναχαθειτε […]

  Σχολιοφοροι της κακιας ωρας [...] ! Πες τα στα [...] παππουλη να ξεβρωμισει ο τοπος μας συντομα απ αυτους τους γενιτσαρους ελληνοφωνους ! Ουστ φτου σας ξεφτιλες . Ιχν

 20. avatar ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΕ

  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΑΝΕΣΤΗ ! ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ! ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΛΥΣΣΑΞΑΝΕ ΟΠΩΣ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΤΟΥΣ Ο ΔΙΚΕΡΑΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΥΣΣΑΝΕ ! ΚΕΡΝΑ ΠΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ !!!!!

  1. avatar @ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΕ

   ..είπε ο χριστιανός του ΄΄αγαπάτε αλλήλους\'\'..

  2. avatar χαρος

   Χαχαχα χαχαχα ο δικερατος είναι ξάδερφος του τρικερατοψ που έζησε πριν από εκατομμύρια χρόνια στις σαβανες του μέσοζωικού αιώνα...

   1. avatar Colonel Roy Mustang

    Δεν ελπίζω να κατανοήσεις καλά κάποια καυτά θέματα.Οτι ο ανωτέρω φίλος μιλά για τον Σατανά. Ο Χριστός το είχε πεί:\"Σίμων,ο Σατάν το έχει αποφασίσει να σε δοκιμάσει σκληρά-μα έχω προσευχηθεί για σένα να μην χάσεις την Πίστη\".Ωστε ο Σατάν,ο Διαχρονικός εχθρός του Ανθρώπου Υπάρχει(: Είναι ο Πονηρός.\"Ο Πλανών την οικουμένη\",ο πρώτος έκπτωτος στην ιστορία,από Σατανιηλ άλλαξε σε Σαταν,και διαχρονικός εχθρός του Ανθρώπου.Αν το δείτε λίγο από το ρήμα ναφάλ(:πέφτω)Βγαίνει το Νεφελιμ: Έκπτωτος! Συν την Άτη ,που ο Ζεύς την εξόρισε για πάντα..Κι έγινε η Απάτη! Λίγο το έχουμε ότι ο Χριστός θεραπεύοντας,τους δαιμονισμένους,τους απαλλάσσει απ\'την εν τέλει επιρροή του Σατανά;Δεν είναι λίγο,ούτε ότι οι δαίμονες επεχείρησαν πρόσφατα να κάψουν τον μητροπολίτη Αμβρόσιο!

   2. avatar Σφάλετε ως προς τα εκατομμύρια έτη

    Σύμφωνα με τον σύνδεσμο «Γενικαὶ Χρονολογίαι» της ιστοσελίδας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων διανύουμε το έτος 7528, καθότι ο κόσμος δημιουργήθηκε το 5508 π.χ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει