Νέες τουρκικές υπερπτήσεις στο Αιγαίο: Ζεύγος τουρκικών F-16 πέταξε πάνω από Παναγιά και Οινούσσες

Τα μαχητικά πέταξαν στα 25.000 πόδια


ΕΛΛΑΔΑ
17:09
24/03/2020
Νέες τουρκικές υπερπτήσεις στο Αιγαίο: Ζεύγος τουρκικών F-16 πέταξε πάνω από Παναγιά και Οινούσσες
3
loading

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, ζεύγος τουρκικών F-16 που εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης πέταξε πάνω από την Παναγιά και τις Οινούσσες στα 25.000 πόδια, στις 14:311 μ.μ..

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά , σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.

Νωρίτερα όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, ζεύγος τουρκικών F-16 που εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης, πέταξε πάνω από τους Λειψούς στα 25.000 πόδια, στις 11:12 το πρωί.

Τρία λεπτά αργότερα, το ίδιο ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών πέταξε πάνω από το Αγαθονήσι στα 25.000 πόδια, επίσης.

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Γύπας

    Αυτά δεν μας ενοχλούν προς το παρόν. Οι λαθρομεταναστες είναι το μεγάλο πρόβλημα !! Πόσοι ήρθαν από την 20-3-2020 ; Που βρίσκονται; Τώρα σιωπή!!! Γιατί δεν τα ανακοινώνετε;

  2. avatar ΦΡΑΝΚΥ

    Σιγά τώρα , κάτι νέο ?? Ας ελπίσουμε να μη ξαναδούμε εκδρομές προς τα εκεί και να μη μπει κανείς στις τουρκικές αερογραμμές.!!

  3. avatar Ναι,μη φας…

    Αλλοίμονο.....Μην ξεχνιόμαστε....Όχι επειδη μας έτυχε μια πανδημία και μια σειρά από σεισμούς εμεις να σταματησουμε το χαβα μας....ειμαστε παντελως σ@@βλαχοι και μογγολια και θέλουμε να το αποδεικνύουμε.....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει