«Οι υπάλληλοι που οι φορείς τους θα συγχωνευτούν ή καταργηθούν, θα μετακινηθούν σε άλλες θέσεις»

Διευκρινίσεις από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για το δημόσιο τομέα


ΕΛΛΑΔΑ
16:37
29/10/2013
«Οι υπάλληλοι που οι φορείς τους θα συγχωνευτούν ή καταργηθούν, θα μετακινηθούν σε άλλες θέσεις»
1
loading

Η πλειονότητα των υπαλλήλων του δημοσίου, που οι φορείς τους θα συγχωνευθούν ή καταργηθούν, θα μετακινηθούν σε άλλες θέσεις στον δημόσιο τομέα, ώστε να ανταποκρίνονται τα προσόντα και οι δεξιότητές τους στις πραγματικές ανάγκες του δημόσιου.

Αυτό επισημαίνει, με ανακοίνωσή του, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας περί κατάργησης- συγχώνευσης 800 οργανισμών, από τους οποίους θα προέλθουν 30.000 διαθέσιμοι υπάλληλοι.

Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης χαρακτηρίζει το δημοσίευμα παραπλανητικό και τονίζει πως δημιουργεί σύγχυση σε χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους, ενώ διευκρινίζει για μία ακόμη φορά ότι «οι σχετικές δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα μας από το 2012 αφορούν την κινητικότητα 25.000 δημοσίων υπαλλήλων, το 2013. Κανένα άλλο πρόγραμμα κινητικότητας δεν περιλαμβάνεται στις δεσμεύσεις της χώρας μας για τα επόμενα χρόνια».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar aris

    Δυστυχως σε αυτη τη χωρα της κλεπτοκρατιας δεν υπαρχει ενας σοβαρος πολιτικος ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ 150.000 κοπροσκυλα που πληρωνονται σε βαρος του ελληνικου λαου!
    ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ
    Η γενια του πολυτεχνειου διελυσε και κατεστρεψε την Ελλαδα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει