Δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο από την αποστολή ελικοπτέρου της Πολεμικής Αεροπορίας στην Κίναρο για να εφοδιαστεί με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης η κυρά Ρηνιώ.

Η μοναδική κάτοικος του ακριτικού νησιού, η κυρά – Ρηνιώ Κατσοτούρχη έλαβε το Σάββατο τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από άνδρες της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ το σχετικό βίντεο ανάρτησε στο προφίλ του στο Facebook ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Επιπλέον, οι άνδρες των ενόπλων δυνάμεων που προσγειώθηκαν στο μικρό νησί και συνάντησαν την κυρά – Ρηνιώ, επιχείρησαν να αποκαταστήσουν και την βλάβη στην ηλεκτροδότηση στο σπίτι της.

Η κακοκαιρία τις ημέρες των εορτών είχε προκαλέσει βλάβη στην ηλεκτροδότηση, αλλά και στο σύστημα επικοινωνίας με την Κίναρο, με αποτέλεσμα η οικογένεια της ηλικιωμένης να μην μπορεί να εντοπίσει την κυρά – Ρηνιώ από τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου.

Επιχείρηση διανομής τροφίμων και αποκατάστασης ηλεκτρικού ρεύματος στην Κίναρο, όπου μοναδική κάτοικος είναι η κυρία Ρηνιώ που έχει πάντα υψωμένη σπίτι της την ελληνική σημαία.Χθες, Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020.

Posted by Νίκος Παναγιωτόπουλος on Saturday, January 4, 2020