Διπλό φονικό σημειώθηκε στις Θεσπιές της Βοιωτίας όπου δύο οικογένειες οι οποίες ήταν ιδιοκτήτριες εταιρείας σεκιούριτι, αντάλλαξαν πυρά για λόγους επαγγελματικού ανταγωνισμού.

Από τα πυρά έπεσαν νεκροί δύο άνδρες. Το αιματηρό περιστατικό συνέβη δίπλα από γυμνάσιο σχολείο όπου ευτυχώς τη στιγμή του φονικού δεν ήταν σε λειτουργία.

Ο διευθυντής του σχολείου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 του Γιώργου Παπαδάκη, σημειώνοντας:

«Η πρώτη σκέψη ήταν σοκαριστική. Σκέψεις του τύπου πώς, τι γιατί και τα λοιπά πέρασαν από το μυαλό μου σε κλάσματα δευτερολέπτου. Αντιλήφθηκα τι συνέβη και έχω να πω ότι πρόκειται για δύο περιστατικά σε σύντομο χρονικό διάστημα που δεν εκφράζουν την τοπική κοινωνία. Και εγώ σαν διευθυντής μαζί με τους εκπαιδευτικούς οφείλουμε και θα το κάνουμε να κοιτάξουμε μπροστά, να βοηθήσουμε τα παιδιά να προχωρήσουμε, να βοηθήσουμε γιατί στη σημερινή εποχή είναι επιβεβλημένες αξίες ο σεβασμός, η αγάπη, η αλληλεγγύη, ο εθελοντισμός που διακρίνει την περιοχή μας».

Σημείωσε ότι όταν έφθασε είδε τους δύο άνδρες πεσμένους στο έδαφος «στο αντίκρυσμα και μόνο με έπιασε πανικός» και υπογράμμισε:

«Είναι τρομερό ότι πριν από μισή ώρα θα μπορούσαν να είναι 40-50 παιδιά να περιμένουν τα λεωφορεία σου προκαλεί δέος».