Τον Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής που διοργανώνει το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης υποστηρίζει για ακόμα μία χρονιά ο Όμιλος Eurolife ERB, ως στρατηγικός του συνεργάτης, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης. Με στόχο να βρίσκεται δίπλα στις πρωτοβουλίες του Μουσείου που φέρνουν τη νέα γενιά πιο κοντά στη δημιουργική έκφραση, συμμετέχει σταθερά στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, ο οποίος φέτος έχει θέμα «ΕΙΜΑΙ… Πώς βλέπω τον εαυτό μου».

Από 25 Οκτωβρίου 2019 έως 28 Φεβρουαρίου 2020, οι μικροί φίλοι του Μουσείου θα έχουν την ευκαιρία να συστηθούν στον κόσμο όπως εκείνοι βλέπουν τον εαυτό τους ή όπως θέλουν να τους βλέπουν οι άλλοι, με αφορμή…. έναν καθρέφτη.  Έμπνευση αποτελεί ένας χάλκινος καθρέφτης από την Κύπρο, που χρονολογείται από το 1200-1050 π.Χ.  και βρίσκεται στον 3ο όροφο του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, στην έκθεση με τίτλο «ΚΥΠΡΟΣ – ΑΡΧΑΙΑ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ».

Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά 4 έως 15 ετών, τα οποία καλούνται να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να αποτυπώσουν την εικόνα του εαυτού τους!

Ως στρατηγικός συνεργάτης του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, ο Όμιλος Eurolife ERB στηρίζει συνολικά τις πρωτοβουλίες του που αναδεικνύουν την αξία της τέχνης και του πολιτισμού στη ζωή των ανθρώπων. Κι αυτό γιατί πιστεύει ότι μέσα από την καλλιτεχνική έκφραση, τα παιδιά αναπτύσσουν πολύτιμες δεξιότητες για το μέλλον τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Ωδείο Αθηνών τον Μάιο 2020. Επίσης, ευκαιρία να δουν τα έργα τους να εκτίθενται στο πλαίσιο του 26ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού της Καλαμάτας, θα έχουν οι μικροί φίλοι που κατάγονται από την περιοχή.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή στον διαγωνισμό θα βρείτε εδώ.