Κακοκαιρία Βικτώρια: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στη γέφυρα Μπέλεϋ στην Κρήτη

Εκατοντάδες αυτοκίνητα «στοιβάζονται» και από τις δύο πλευρές διέλευσης


ΕΛΛΑΔΑ
10:56
14/11/2019
Κακοκαιρία Βικτώρια: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στη γέφυρα Μπέλεϋ στην Κρήτη
loading

Μπορεί η κακοκαιρία Βικτώρια να έφυγε... τα προβλήματα όμως στην Κρήτη παρέμειναν.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Η γέφυρα Μπέλεϋ που τέθηκε σε λειτουργία χτες 13 Νοεμβρίου στον Αλικιανό (μετά την καταστροφή της πρόχειρης διάβασης λόγω της κακοκαιρίας) δίνει προσωρινή λύση στο πρόβλημα διέλευσης των οχημάτων.

Ωστόσο, όπως είναι φανερό από τις φωτογραφίες το μποτιλιάρισμα το πρωί της Πέμπτης 14 Νοεμβρίου είναι απίστευτο.

Εκατοντάδες αυτοκίνητα «στοιβάζονται» και από τις δύο πλευρές διέλευσης στην στρατιωτική γέφυρα, δημιουργώντας «κομφούζιο» και εκνευρισμό στους οδηγούς αλλά και στους κατοίκους της περιοχής, ορισμένοι εκ των οποίων, σε πολλές περιπτώσεις, κάνουν ακόμα και τον... τροχονόμο για να διευκολύνουν την κατάσταση.

 

Να τονιστεί ότι κάτοικοι του Αλικιανού γνωρίζουν ότι η γέφυρα Μπέλεϋ βοηθά έστω και με αυτό τον τρόπο την προσβασιμότητα στο συγκεκριμένο σημείο.

Ωστόσο επιθυμούν να επισπευσθούν οι διαδικασίες ασφαλτόστρωσης του σημείου (ει δυνατόν και νύχτα να γίνουν οι εργασίες) που υπήρχε η γέφυρα του Κερίτη και είχαν δημιουργήσει την πρόχειρη διάβαση οι ίδιοι οι κάτοικοι, μέχρι τη χτεσινή κακοκαιρία που την κατέστρεψε.

Πλέον, οι κάτοικοι αναμένουν τις αποφάσεις των επίσημων φορέων για να δρομολογηθεί το πλάνο δημιουργίας μόνιμης διάβασης στο σημείο που υπήρχε η γέφυρα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει