Η Mastercard, γνωρίζοντας την αγάπη του ελληνικού κοινού για το καλό φαγητό, γίνεται «Χορηγός Ανεκτίμητης Γαστρονομικής Εμπειρίας» και ξεκινά ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι που θα γοητεύσει τους λάτρεις της ελληνικής μαγειρικής παράδοσης.

Η Mastercard διοργανώνει μια σειρά από ανεκτίμητες θεματικές εμπειρίες μαγειρικής και γαστρονομικής απόλαυσης σε αναπάντεχες τοποθεσίες στην Αθήνα, ταξιδεύοντας το κοινό σε διαφορετικούς τόπους και εποχές, από τις Κυκλάδες και τα γευστικά μονοπάτια της Μικράς Ασίας μέχρι την παλιά Αθήνα.

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στις 30 Νοεμβρίου και, σε συνεργασία με τους σεφ των διασημότερων εστιατορίων του Αιγαίου, θα ταξιδέψει το κοινό σε έναν «Χειμώνα στις Κυκλάδες». Στη συνέχεια, στο Αρχοντικό Μπενιζέλων στην Πλάκα, στις 6 Δεκεμβρίου 2019, η Mastercard θα φέρει στη μνήμη αναμνήσεις από τη Μικρά Ασία, με μια εκδήλωση αφιέρωμα στις γεύσεις και τα αρώματά τους. Το γαστρονομικό ταξίδι της Mastercard για το 2019 θα ολοκληρωθεί στις 14 Δεκεμβρίου, στο ανακαινισμένο Μέγαρο Λιβιεράτου, γνωστό και ως «Μέγαρο Υπατία», με μια «Βραδιά με την Καλλιρόη Παρρέν στην Αθήνα του 1900», με γαστρονομικές εμπνεύσεις βασισμένες στην κουζίνα της παλιάς Αθήνας.

Μέχρι τις 28 Νοεμβρίου, με κάθε ανέπαφη συναλλαγή που θα πραγματοποιούν οι κάτοχοι καρτών Mastercard® έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ανεκτίμητες γαστρονομικές εμπειρίες. Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους συμμετοχής, επισκεφθείτε τη σελίδα στο facebook MastercardGreece.

Η Mastercard άρχισε το ταξίδι στον κόσμο της γεύσης με τη χορηγία των «Βραβείων Ποιότητας του Γαστρονόμου», που πραγματοποιήθηκαν στις 4 Νοεμβρίου 2019 στο Μέγαρο Καρατζά. Στο πλαίσιο του έγκριτου θεσμού, η Mastercard ανέδειξε την καινοτομία στον χώρο της ελληνικής οινοποιίας, βραβεύοντας τους πλέον καινοτόμους οινοπαραγωγούς. Την τιμητική διάκριση για το 2019 έλαβαν τα Οινοποιεία Βασάλτης, Αμπελώνες Θυμιόπουλου, Οινοποιία Μποσινάκης και Οινοποιία Μανουσάκη.

Η κ. Ιωάννα Μίγγου, Marketing & Communications Director της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Στη Mastercard γνωρίζουμε ότι στην Ελλάδα όλοι μας αγαπάμε το καλό φαγητό και για αυτό, φέτος, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε στους κατόχους καρτών Mastercard, γαστρονομικές εμπειρίες γεμάτες γεύσεις και αρώματα. Η αρχή του ταξιδιού αυτού έγινε στα Βραβεία Ποιότητας του Γαστρονόμου και θα συνεχιστεί στις επερχόμενες εκδηλώσεις που θα ταξιδέψουν το κοινό μέσα από εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας».

Το γαστρονομικό ταξίδι της Mastercard μόλις ξεκινά!