Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Τρίτης (22/10), σε ηλικία 62 ετών, ένας τυπογράφος στην Αμαλιάδα, ο οποίος ενώ έκανε εργασίες στο σπίτι του, στο Παλούκι, τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ φέρεται να χειρίζονταν ηλεκτρικό τροχό, αν και οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν ότι έπεσε από σκάλα.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ πεσμένος στο πάτωμα, από τον γιο του, μέσα σε μια λίμνη αίματος, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, ωστόσο ήταν πλέον αργά.

Στο σπίτι έφτασαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ήλιδας και ξεκίνησαν έρευνα για να διαπιστώσουν κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το τραγικό γεγονός, με την προανάκριση να έχει διάρκεια μέχρι αργά το βράδυ.

Ο εκλιπών, που διέθετε με την οικογένειά του επί χρόνια τυπογραφείο στην Αμαλιάδα, διέμενε στο Παλούκι και συνήθιζε -όπως είπαν οι γείτονές του- να εργάζεται στο σπίτι του.

Χθες αργά το απόγευμα άρχισε να κάνει κάποιες παρεμβάσεις στο σπίτι του, ωστόσο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες υπέστη σοβαρό τραυματισμό, με αποτέλεσμα να χάσει πολύ αίμα, γεγονός που απέβη μοιραίο.