Η Περιφέρεια Θεσσαλίας δίπλα στους υποσιτιζόμενους μαθητές

Αναλαμβάνει πρωτοβουλία για καταγραφή των αναγκών


ΕΛΛΑΔΑ
13:09
28/05/2013
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας δίπλα στους υποσιτιζόμενους μαθητές
loading

Πρωτοβουλία για την καταγραφή των αναγκών των μαθητών στο ευαίσθητο ζήτημα της σίτισης αναλαμβάνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας με αφορμή περιστατικά που έχουν εκδηλωθεί και στην Θεσσαλία με υποσιτιζόμενους μαθητές.

Παρότι, όπως έγινε γνωστό από την Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, δεν υπάρχουν επίσημα ούτε γραπτές ούτε και προφορικές αναφορές, ωστόσο το πρόβλημα υπάρχει και χρήζει αντιμετώπισης.

Όπως ενημέρωσε τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, το οποίο ασχολήθηκε με το θέμα, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, η Περιφέρεια έχει αναλάβει πρωτοβουλία για την καταγραφή των αναγκών, με διακριτική πάντοτε προσέγγιση του προβλήματος, σε συνεργασία τόσο με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης αλλά και με τους δήμους. Στόχος από την επόμενη σχολική χρονιά σε συνεργασία και με την Εκκλησία να αναζητηθούν λύσεις υποστήριξης των μαθητών που έχουν ανάγκη.

Παράλληλα το Περιφερειακό Συμβούλιο τάχθηκε υπέρ της διεκδίκησης από την Πολιτεία συνολικής αντιμετώπισης του προβλήματος ώστε να είναι δυνατή η διάθεση ενός μικρογεύματος τουλάχιστον, σε όλα τα σχολεία.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει