Με τον πατέρα της οκτάχρονης Αλεξίας, η οποία χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι, πέρσι το Πάσχα, ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της, στη Θήβα, συναντήθηκε σήμερα, στο υπουργείο Υγείας, ο υπουργός, ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας δεσμεύτηκε ότι οι υπηρεσίες του υπουργείου, σε συνεργασία με τον ΕΟΠΥΥ, θα στηρίξουν τη μάχη που δίνει η οικογένεια για την αποκατάσταση της υγείας της Αλεξίας.

Το κορίτσι με την οικογένειά του στο πλευρό του δίνει μάχη να επανέλθει στην παλιά του ζωή δίνει από το Νοσοκομείο Παίδων.

«Είναι λίγο καλύτερα, κουνάει το χεράκι της λίγο πιο πολύ από πριν. Προσπαθεί να χαμογελάει και να ακούει όταν της μιλάω. Κάποιες φορές αντιδρά σ’ αυτά που της λέω, κάποιες άλλες δεν αντιδρά καθόλου. Δεν μας λένε και πολλά. Μας λένε ότι για αυτό που έχει πάθει, καλά είναι. Αυτό που θα γίνει στο μέλλον δεν το ξέρουν ούτε οι ίδιοι. Εξαρτάται και από το Κέντρο Αποκατάστασης, από πολλά πράγματα» είπε η μητέρα της στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Είναι θαύμα του Θεού ότι είναι καλά» τονίζει και επισημαίνει σε πόσο δύσκολη οικονομική κατάσταση είναι η οικογένεια. «Χρειάζεται ένα ειδικό καροτσάκι για να μπορεί να είναι ίσια το κεφάλι της, να μπορεί να ξαπλώσει και είναι αρκετά ακριβό» αναφέρει. Το φετινό καλοκαίρι για την οικογένεια ήταν το χειρότερο, όπως ανέφερε. «Εκεί είμαστε μέρα νύχτα. Της μιλάμε όλη την ώρα. Τι μπορώ να της πω; Πόσο πολύ την αγαπάω» λέει η μαμά της.