Κυκλικός κόμβος στα Χανιά που θα αυξήσει σε μέγιστο βαθμό την κυκλοφοριακή ασφάλεια

Το έργο ξεκίνησε σήμερα στην Χαλέπα


ΕΛΛΑΔΑ
1:48
29/08/2019
Κυκλικός κόμβος στα Χανιά που θα αυξήσει σε μέγιστο βαθμό την κυκλοφοριακή ασφάλεια
2
loading

Κυκλικός κόμβος στην πλατεία της Ευαγγελίστριας στη Χαλέπα στα Χανιά, οι εργασίες κατασκευής του οποίου ξεκίνησαν σήμερα, θα αυξήσει σε μέγιστο βαθμό την κυκλοφοριακή ασφάλεια, αφού το συγκεκριμένο σημείο θεωρείτο άκρως επικίνδυνο για πιθανά ατυχήματα. Σύμφωνα με το Δήμο Χανίων και την αρμόδια διεύθυνση, πρόκειται για ένα σημείο υψηλού βαθμού επικινδυνότητας για τα διερχόμενα Ι.Χ. αλλά και τους πεζούς.

Ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για την έναρξη των εργασιών κατασκευής του κόμβου, και επισήμανε πως παράλληλα με την κατασκευή του κυκλικού κόμβου, προβλέπεται να γίνουν επιπλέον παρεμβάσεις στην περιοχή όπως: α) Μονοδρόμηση της οδού Λευθεραίου με κατεύθυνση από ανατολικά προς δυτικά, η οποία θα καθοριστεί ως δρόμος προτεραιότητας έναντι των καθέτων της, πλην των οδών Τρομαρίσσης, Μελιδονίου και Κρυονερίδας, η μεταφορά των θέσεων ταξί στην οδό Ρωμανού και η χωροθέτηση μίας θέσης ΑμεΑ μπροστά από τον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας, επί της οδού Ρωμανού.

Εργασίες και στο Ηράκλειο, όπου το Τμήμα Οδοποιίας του Δήμου Ηρακλείου ενημερώνει ότι αύριο Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019, ξεκινούν οι εργασίες φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης στην Λεωφόρο Ικάρου (από το ύψος της οδού Σεφέρη, μετά τα φανάρια του Κατσαμπά, μέχρι τη συμβολή με την οδό Σταδίου), στο πλαίσιο του έργου «Διαμορφώσεις -Κατασκευές - Συντηρήσεις υποδομών σε κοινόχρηστους και αθλητικούς χώρους - 1ο Υποέργο : Συντήρηση Λεωφ. Ικάρου». Οι εργασίες αυτές αναμένεται να διαρκέσουν περίπου τρεις εργάσιμες ημέρες εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες και για το λόγο αυτό, παρακαλούνται οι οδηγοί να συμβουλεύονται τις σημάνσεις που θα καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Μοιρωνας

    Οτι και να τους φτιαξουν αυτοι θα νομιζουν οτι οδηγουν καβαλα σε γαιδουρια.

  2. avatar Μήνας Πεινάς

    Σημαντική είδηση για το πανελλήνιο. Αλλάχτηκε και ένα καζανάκι στις δημόσιες τουαλέτες. Γράψτε και γι\'αυτό...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει