Αναστάτωση επικράτησε χθες στις τάξεις των γονέων του δημοτικού σχολείου των Δεμενίκων της Πάτρας, όπου στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος προώθησης της κατανάλωσης φρούτων μοιράστηκαν σε κάθε μαθητή κιβώτια που περιείχαν μήλα, πορτοκάλια, αχλάδια και κομπόστες.

Οι γονείς των μαθητών έκπληκτοι διαπίστωσαν πως τα περισσότερα από τα φρούτα που υπήρχαν σε όλα τα κιβώτια ήταν σάπια με αποτέλεσμα αν καταναλωθούν να υπάρχει κίνδυνος για την υγεία τους.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο patrastimes.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Ανδρέας Σταθόπουλος, οι γονείς είναι ανάστατοι καθώς θεωρούν πως κάποιοι παίζουν ακόμα και με την πείνα των μικρών μαθητών.

Γονείς επικοινώνησαν με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Ανδρέα Φίλια, ο οποίος δήλωσε αναρμόδιος καθώς ο δήμος της Πάτρας δεν εμπλέκεται. Το πρόγραμμα υλοποιείται με ευθύνη του υπουργείου Αγροτικής ανάπτυξης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.