Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος καλεί τους πιστούς να… απομακρυνθούν από τον Αλέξη Τσίπρα. Και μέσω της ανάρτησής του στο προσωπικό του μπλογκ εξηγεί τα γραφόμενά του, αναφέροντας ότι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είχε πει πως θα συμμαχούσε με το διάβολο.

Ο μητροπολίτης αναφέρεται και στη Χρυσή Αυγή τονίζοντας ότι δεν ανήκει σε κανένα κόμμα αφού υποστηρίζει ότι είναι «Α-πολίτικος και Α-κομμάτιστος».

Ακολουθεί μέρος του κειμένου του:

«Γράφοντας όλα αυτά ενδεχομένως να ισχυρισθείτε ότι ανήκω στη Χρυσή Αυγή. Σας δηλώνω ευθαρσώς και δημοσίως: ΟΧΙ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ! Είμαι Α-πολίτικος! Είμαι Α-κομμάτιστος! Ανήκω στην Εκκλησία μας ολόκληρος και ολοκληρωτικά! Όποιος σέβεται την Εκκλησία, τον δέχομαι, τον αγαπώ, τον προστατεύω! Όποιος όμως μάχεται και αντιμάχεται την Εκκλησία τον τοποθετώ απέναντί μου, όποιος κι αν είναι, όπου κι αν ανήκει! Στη Δεξιά, στο Κέντρο, στην Αριστερά, στην Άκρα Αριστερά! Η μέχρι σήμερα πορεία μου το έχει αποδείξει! Σας πληροφορώ δε, ότι και στους κόλπους της Αριστεράς υπάρχουν πολλοί πιστοί χριστιανοί, όπως επίσης και στους κόλπους της Δεξιάς υπάρχουν πολλοί άπιστοι, άθεοι, Μασσώνοι, πολέμιοι της πίστεως, εχθροί της Εκκλησίας! Αλλά μην ξεχνάμε, ότι η δεξιά ιδεολογία, θεωρητικά τουλάχιστον, σέβεται το Θεό, ενώ η αριστερή ιδεολογία εχθρεύεται το Θεό! Ο κ. Τσίπρας άλλωστε δεν το έκρυψε: Θα πάει και με το Διάβολο, μας είπε πρόσφατα!».

Πηγή: mkka.blogspot.com