«Πρόβλημα του ΕΦΚΑ στην ασφαλιστική ικανότητα των ιατρών»

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών


ΕΛΛΑΔΑ
11:26
06/03/2019
«Πρόβλημα του ΕΦΚΑ στην ασφαλιστική ικανότητα των ιατρών»
1
loading

«Τις τελευταίες ημέρες παρατηρήθηκαν μεγάλα προβλήματα στην ασφαλιστική ικανότητα των ιατρών», τονίζει μέσω σχετικής του ανακοίνωσης ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, καθώς εκείνοι εμφανίζονται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ ως ανασφάλιστοι από 1/3/2019.

«Μετά από συνομιλία του ΙΣΑ με το πρώην ΤΣΑΥ διευκρινίστηκε ότι τα προβλήματα οφείλονται στο τμήμα μηχανοργάνωσης της ΗΔΙΚΑ και στα κεντρικά του ΕΚΦΑ», επισημαίνεται στη συνέχεια.

Με τον ΙΣΑ να τονίζει ότι παρόλα αυτά, σε συνεργασία με το αρμόδιο τμήμα του ΤΣΑΥ και προκειμένου να διευκολύνει τα μέλη του, «ζητάει από όσους έχουν ανάλογα προβλήματα να συμπληρώσουν την φόρμα στην ιστοσελίδα του ΙΣΑ πατώντας ΕΔΩ ούτως ώστε να προωθηθούν στο αρμόδιο τμήμα του ΤΣΑΥ και να επιλυθούν το συντομότερο δυνατόν».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Βάσω Πκ

    Και όχι μόνο με τους γιατρούς. Έχει γίνει ένα μπάχαλο στο σύστημα και εμφανίζει ανασφάλιστα μέλη τα οποία θα έπρεπε να είναι ασφαλιστικά ενημερα και σε άλλες περιπτώσεις έχει εξαφανίσει έμμεσα ασφαλισμένους μέλη της οικογένειας. Σκεφθείτε κάποιος να χρειάζεται συνταγογραφηση, χημειοθεραπείες, νοσηλεία τι πρόβλημα δημιουργείται. Και για να λυθεί το πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν ζητάνε να ξαναπάμε τα χαρτιά για απογραφή.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει