Το κρασί Μελισσόμαντρα-Καλλιγά της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων συνόδευσε το δείπνο στα Retail Business Awards 2019, τον μεγαλύτερο θεσμό του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής, τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου. Περισσότεροι από 500 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων ανώτατα και ανώτερα στελέχη των μεγαλύτερων λιανεμπορικών επιχειρήσεων και των σημαντικότερων βιομηχανιών της χώρας, τίμησαν την εκδήλωση με τη συμμετοχή τους.

Η Μελισσόμαντρα-Καλλιγά Λευκό, από τις ποικιλίες Ασύρτικο και Ροδίτης, είναι ένας οίνος ξηρός, με Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη. Ένα μοναδικό κρασί με χρυσοκίτρινες ανταύγειες και γεμάτη, μεστή γεύση με τόνους λεμονιού και πορτοκαλιού. Συνοδεύει αρμονικά ψάρια και θαλασσινά, άσπρα κρέατα, ζυμαρικά με λευκές σάλτσες και πιάτα της παραδοσιακής μεσογειακής κουζίνας.

Η Μελισσόμαντρα-Καλλιγά Ερυθρό είναι ένας οίνος ξηρός με Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη. Η αγαπημένη ποικιλία Cabernet Sauvignon δίνει ένα βαθυκόκκινο πορφυρό χρώμα και χαρακτηριστικό άρωμα.

Πλούσια και γεμάτη γεύση, απολαυστικό στην επίγευση, αφήνει σαφές αποτύπωμα παλαίωσης και άρωμα βανίλιας. Συνδυάζεται άριστα με κρεατικά στη σχάρα, κυνήγι και ώριμα τυριά, καθώς και κάθε πιάτο με κόκκινες σάλτσες.

Ο μοναδικός και μακροβιότερος θεσμός του λιανικού εμπορίου, τα βραβεία Retail Business Awards τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, με τη συνοδεία των αρωματικών κρασιών της, είναι πιστή στο ραντεβού της με την επιβράβευση όλων εκείνων που συνεχίζουν να επενδύουν, να δημιουργούν θέσεις εργασίας και να δίνουν καθημερινά τη μάχη της ανάπτυξης εντός και εκτός Ελλάδας.

gwc-microsite.gr