Πορεία προς το δημαρχείο Αθηνών στην πλατεία Κοτζιά, όπου θα έχουν συνάντηση με τον Γιώργο Καμίνη, ξεκινούν σε λίγο οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ, που έχουν καταλάβει το παράρτημα του δήμου, στη Λιοσίων, αντιδρώντας στο μέτρο της διαθεσιμότητας.

H ΠΟΕ-ΟΤΑ προχωρά σε γενικευμένες καταλήψεις όλων των κτιρίων και των υπηρεσιών και καλεί την ΚΕΔΕ και την ΠΕΔΑ να αποφασίσουν για σήμερα αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών των δήμων.

Στόχος «να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα η απόφασή τους για μη χορήγηση στοιχείων στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, αλλά και να επιβεβαιωθεί στην πράξη η στήριξη προς τους εργαζόμενους», όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται.

Για αύριο έχει προκηρυχθεί 4ωρη στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 3 το μεσημέρι έως τις 7 το βράδυ για την απογευματινή βάρδια.

Οι εργαζόμενοι θα κάνουν συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρρύθμισης. Ανάλογες συγκεντρώσεις αναμένεται να γίνουν και σε άλλες πρωτεύουσες νομών.