Το θέμα της παράτασης των συμβάσεων για τη μεταφορά των μαθητών απασχολεί πάρα πολλούς νέους καθώς και τους γονείς τους. Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής αποφάσισε ομόφωνα τη δίμηνη παράταση των συμβάσεων μέχρι δηλαδή τις 15 Ιανουαρίου 2013.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Εάν η Κεντρική Διοίκηση δεν αποδώσει τα οφειλόμενα παρελθόντων ετών για το έργο της μεταφοράς των μαθητών και εάν δεν εξασφαλίσει μέσω του προϋπολογισμού της τις απαραίτητες πιστώσεις που θα μας επιτρέψουν την απρόσκοπτη άσκηση της αρμοδιότητας στο μέλλον, η Περιφέρεια Αττικής δεν θα δείξει άλλη ανοχή στην αναλγησία των υπουργείων.

Αρκετά πια με τη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων χωρίς πόρους, αρκετά με τις περικοπές εθνικών και κοινοτικών πόρων, αρκετά με την απαξίωση του θεσμού της Αιρετής Περιφέρειας. Ας είναι άλλοι οι πρωταγωνιστές σε αυτό το θέατρο του παραλόγου!».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.