Μπαζάρ για να βοηθήσετε τους τυφλούς

Θα διοργανωθεί το διήμερο 16-17 Νοεμβρίου


ΕΛΛΑΔΑ
16:47
09/11/2012
Μπαζάρ για να βοηθήσετε τους τυφλούς
1
loading

Διακοσμητικά, βιβλία, χειροποίητα δώρα και πολλές ακόμη εκπλήξεις σας περιμένουν στους πάγκους των «Σκύλων Οδηγών» την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 16 και 17 Νοεμβρίου στο Μερόπειο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος «Φάρων Τυφλών της Ελλάδος», θα πραγματοποιηθεί μπαζάρ προκειμένου τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να προοριστούν για τη βοήθεια του συλλόγου.

Εκτός από τα διάφορα είδη, οι υπεύθυνοι αναφέρουν ότι θα υπάρξει ποικιλία δώρων από το Εργαστήρι Κεραμικής, το Τμήμα Κομποδετικής και το Τμήμα Πλεκτού του Συλλόγου και γι’ αυτό προτείνουν να το επισκεφθούν οι περισσότεροι.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
 1. avatar Gabriel

  Μακάρι να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσοτερα χρήματα...
  Γνωρίζω πως η εκπαίδευση ενός λαμπραντόρ για να γίνει οδηγός τυφλών διαρκεί περίπου 2 χρόνια και γίνεται σε ειδικό κέντρο στην Ελβετία... Και το κόστος της είναι περίπου στα 40.000 ευρώ. Και να είστε σίγουροι πως δεν υπερβάλλω για το ποσό...
  Ευτυχώς υπάρχουν κάποια ελληνικά ιδιωτικά ιδρύματα που ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ αναλαμβάνουν πλήρως αυτό το τεράστιο ποσό. Προφανώς όμως δεν μπορούν να καλύψουν όλες τις περιπτώσεις...
  Δυστυχώς το κράτος που όφειλε να στηρίζει και να χρηματοδοτεί τέτοιου είδους παροχές είναι ΑΠΩΝ....
  Δυστυχώς άλλες είναι οι προτεραιότητες του...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει