Ανταποκρινόμενος άμεσα στις ανάγκες των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές ο ΟΠΑΠ ανακαίνισε πλήρως το ΕΠΑΛ Ραφήνας και το 2ο Γυμνάσιο Νέας Μάκρης (Νέος Βουτζάς).

Σε σύντομο χρονικό διάστημα ειδικά συνεργεία υλοποίησαν όλες τις απαραίτητες επισκευές και βελτιωτικές εργασίες στα δύο σχολεία, δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον για την έναρξη της σχολικής χρονιάς σε πνεύμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Ο ΟΠΑΠ παρέδωσε τα δύο πλήρως ανακαινισμένα σχολεία κατά τη διάρκεια των τελετών αγιασμού που πραγματοποιήθηκαν χθες στα σχολεία. Την τελετή αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο ΕΠΑΛ Ραφήνας, τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος.

Παρόντες στον αγιασμό ήταν ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΟΠΑΠ, κ. Καμίλ Ζίγκλερ, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ντάμιαν Κόουπ, ο Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων κ. Οδυσσέας Χριστοφόρου, καθώς και εκπρόσωποι της Πολιτείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων, οι οποίοι ευχαρίστησαν θερμά τον ΟΠΑΠ και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το έργο που συντελέστηκε.

Δείτε το βίντεο από τις χθεσινές εκδηλώσεις, καθώς και πλάνα από τα ανακαινισμένα σχολεία: