Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας ενόψει Δεκαπενταύγουστου

Αφορά τα στοιχεία οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί μέχρι και την 9η Αυγούστου


ΕΛΛΑΔΑ
11:04
10/08/2018
Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας ενόψει Δεκαπενταύγουστου
3
loading

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, επιστρέφονται από σήμερα (10 Αυγούστου 2018) οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στις μετακινήσεις τους κατά την εορταστική περίοδο του Δεκαπενταύγουστου.

Η απόφαση αφορά στα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις αστυνομικές Αρχές μέχρι και χθες, 9 Αυγούστου 2018, αποκλειστικά για τις παραβάσεις:

-του άρθρου 34 του Κ.Ο.Κ. (παράνομη στάθμευση) και

-της παραγράφου 3 του άρθρου 4 (πινακίδα Ρ-40, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση), για την οποία προβλέπεται αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας και των πινακίδων κυκλοφορίας του οχήματος για είκοσι (20) ημέρες, σύμφωνα με την διάταξη 8 του άρθρου 103 του Κ.Ο.Κ.

Προϋπόθεση για την επιστροφή των προαναφερόμενων στοιχείων οδήγησης και κυκλοφορίας είναι η καταβολή του διοικητικού προστίμου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Adiafthorospromitheas1

    Δηλαδή δεν φτάνει που μας ταλαιπώρησαν με τα παράνομα παρκαρίσματος τους, τώρα τους επιβραβεύουμε κι όλας!Να χαρώ εγώ Υποργους εγγυητές της νομιμότητας!!Μήπως κάποιος να τους πει πιο είναι το καθήκον τους???

  2. avatar ολοι αυτοι

    που ταλαιπορουσαν εμας τους υπολοιπους να διευκολυνθουν τωρα.μπραβο υπουργε,και θελετε νομιμοτητα οταν επιβραυευεται ολους τους παρανομους.ομως ερχονται εκλογες αργα η γρηγορα.

  3. avatar ALPHA

    Τι καλός υπουργούλης! Δίνει πίσω τιςπινακίδες στους κατά τεκμήριο κακούς οδηγούς για να πάνε να σκοτώσουν μερικούς στις άγιες ημέρες. Για ποιον πρακτικό ή άλλο λόγο γίνεται αυτό, παρακαλώ;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει