Η Ρίκα Βαγιάννη έφυγε από τη ζωή χθες βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς της ανθρώπους, ενώ η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη σε όσους τη γνώρισαν μέσα από τη δουλειά της.

Το τελευταίο αντίο στην Ρίκα Βαγιάννη θα πουν συγγενείς και φίλοι, την Πέμπτη. Η κηδεία της θα γίνει στο κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας, στις 17:30.

Στο μεταξύ η καλή της φίλη, Νατάσα Ράγιου αποκάλυψε ότι: «Ήξερε ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο της καλοκαίρι». Όπως έγινε γνωστό η Ρίκα Βαγιάννη έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso» στις 14 Ιουνίου έστειλε ένα γραπτό μήνυμα στη Νατάσα Ράγιου. «Μου έστειλε ένα μήνυμα. Το τελευταίο της…» ανέφερε.

Στο μήνυμα αυτό προσπαθούσε να της δείξει ότι θα τα καταφέρει, ότι το παλεύει, ότι θα βγει νικήτρια.

«Ρε συ Ράγιου… έχω πάθει μια φαρυγγίτιδα και δε μιλάω καθόλου, οπότε δεν μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο. Είσαι οκ; Όλα καλά τηρουμένων; Επίσης βάλατε κανά καράβι Πάτρα – Κέρκυρα ή να πέσω από το παράθυρο; Φιλάκι, το Ρικάκι», της είχε γράψει.

Αυτή ήταν μία από τις τελευταίες επιθυμίες της η οποία και πραγματοποιήθηκε. Το ταξίδι το έκανε μαζί με τον σύζυγό της και το παιδί της το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η δημοσιογράφος απόλαυσε κάθε στιγμή και χάρηκε ιδιαίτερα το κολύμπι στη θάλασσα, που τόσο πολύ αγαπούσε από παιδί.

Η Νατάσα Ράγιου μιλά για τις δύσκολες ώρες στην εντατική λέγοντας ότι: «Μόνο για ένα μισάωρο επανήλθε, αναγνώρισε τον σύζυγό της, μίλησαν και ξανάπεσε στον λήθαργο μέχρι που μας αποχαιρέτισε για πάντα».