Το καλοκαίρι έχει φτάσει και οι τουρίστες έχουν ήδη γεμίσει τα νησιά και τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Όλες οι επιχειρήσεις που ασχολούνται άμεσα και έμμεσα με τον τουρισμό έχουν πιάσει ήδη δουλειά αλλά υπάρχουν πολλές που ακόμα δεν έχουν ανοίξει. Σε αυτές ακριβώς οι επιχειρήσεις θα αναφερθούμε σήμερα. Στις επιχειρήσεις που ετοιμάζονται ακόμα και περιμένουν πώς και πώς να ανοίξουν τις πόρτες τους και να υποδεχτούν τον κόσμο τους. Πιο συγκεκριμένα θα μιλήσουμε για όλες τις επιχειρήσεις εστίασης και θα μοιραστούμε με σας εν συντομία μερικά από τα tips που πρέπει να έχει ένας ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης εστίασης υπόψιν πριν αγοράσει το επαγγελματικό του ψυγείο. Τα επαγγελματικά ψυγεία είναι ίσως ένα από τα κομμάτια επαγγελματικό εξοπλισμό για μία επιχείρηση εστίασης στα οποία πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή, γιατί είναι μηχανήματα που αν επιλέξει κανείς σωστά μπορούν κυριολεκτικά να τον υπηρετήσουν για πάρα πολλά χρόνια, χωρίς να χρειαστεί καμία αντικατάσταση. Βέβαια μετά την αγορά ενός επαγγελματικού ψυγείου η σωστή συντήρηση του παίζει καθοριστικό ρόλο για το τι διάρκεια ζωής θα έχει. Για αυτό το λόγο ακριβώς συμβουλεύουμε πάντα τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων που προμηθεύονται επαγγελματικά ψυγεία και γενικότερα μηχανήματα επαγγελματικού εξοπλισμού να μην παραμελούν ποτέ την σωστή συντήρηση και καθαριότητα τους. Τα πλεονεκτήματα του να έχει κανείς άρτια μηχανήματα είναι τεράστια και όλα με τη σειρά τους συμβάλλουν στο να κρατιέται η ποιότητα του service και των υπηρεσιών που προσφέρει μία επιχείρηση τους πελάτες της, στα ύψη. mopjup9Ας δούμε λοιπόν τα tips για μία σωστή αγορά επαγγελματικού ψυγείου.

  1. Ελέγξτε το χώρο που έχετε διαθέσιμο στην κουζίνα σας και γενικότερα στο χώρο που έχετε σκοπό να τοποθετήσετε το επαγγελματικό σας ψυγείο και σιγουρευτείτε ότι οι διαστάσεις του ψυγεία θα σας εξυπηρετήσουν στο 100%.
  2. Αποφασίστε εκ των προτέρων για το αν θα προμηθευτείτε ψυγεία με ενσωματωμένο μοτέρ ή όχι. Τα ψυγεία με ενσωματωμένο μοτέρ μπορεί να κάνουν λίγο περισσότερο θόρυβο σε σχέση με άλλα όπου το μοτέρ θα βρίσκεται εξωτερικά του κτιρίου και γενικά του χώρου που βρίσκονται οι πελάτες σας. Επίσης στην περίπτωση που αλλάζετε το επαγγελματικό σας ψυγείο με ένα καινούργιο, τότε το μοτέρ του προηγούμενου ψυγείου σας μπορεί να σας φανεί χρήσιμο και να μη χρειαστεί να προμηθευτείτε επιπλέον μοτέρ για το καινούργιο σας ψυγείο.
  3. Στην περίπτωση που προμηθευτείτε επαγγελματικά ψυγεία πάγκοι ή ψυγεία θαλάμους και θέλετε να τοποθετήσετε στις πόρτες τους κρύσταλλα, να έχετε υπόψιν ότι με την τοποθέτηση των κρυστάλλων στις πόρτες, θα υπάρχει σχετικά λιγότερη μόνωση του ψυγείου σε σχέση με το αν επιλέξετε την κανονική ανοξείδωτη πόρτα.
  4. Καινούργια ή μεταχειρισμένα; Τα οφέλη του να προμηθευτεί κάποιος γενικότερα μεταχειρισμένο εξοπλισμό και μεταχειρισμένα ψυγεία για την επιχείρησή του είναι μονάχα το οικονομικό. Τα οφέλη από την άλλη του να προμηθευτεί κάποιος καινούργιο επαγγελματικό εξοπλισμό είναι πάρα πολλά. Τα πιο βασικά από αυτά όμως είναι ότι με τον καινούργιο επαγγελματικό εξοπλισμό υπάρχει η εγγύηση των μηχανημάτων. Στην περίπτωση των επαγγελματικών ψυγείων η μόνωσή τους μπορεί να μην είναι και η καλύτερη και ως αποτέλεσμα να μην πιάνει την επιθυμητή θερμοκρασία.
  5. Επιπλέον δεν γνωρίζετε σε τι κατάσταση και με ποιον τρόπο διατηρούσε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το ψυγείο που θα προμηθευτείτε και δεν μπορείτε να γνωρίζετε εάν υπάρχουν εσωτερικές ζημιές και αν το μηχάνημα θα σας κρατήσει αρκετό καιρό, ώστε να κάνετε απόσβεση το ποσό που χρειάστηκε για να το αποκτήσετε.

Πληροφορίες Για όλους τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εστίασης στην Ελλάδα που ενδιαφέρονται να αλλάξουν το παλιό τους επαγγελματικό ψυγείο ή γενικότερα κάποιο μηχάνημα επαγγελματικού εξοπλισμού, τα στοιχεία επικοινωνίας του Geniko Emporio είναι 2241061908 – [email protected]. Ζητήστε προσφορά για τον επαγγελματικό σας εξοπλισμό και κάνετε συμφέρουσες αγορές που θα ωφελήσουν την επιχείρησή σας μακροπρόθεσμα. Για περισσότερα παρόμοια άρθρα μπορείτε να επισκεφθείτε και το blog επαγγελματικού εξοπλισμού. Το πληρέστερο blog για τους επαγγελματίες της εστίασης στην Ελλάδα.