Όσο κι αν περιποιούμαστε και καθαρίζουμε το σπίτι μας, η μάχη με τα μικρόβια, τους λεκέδες και τη σκόνη καταλήγει συνήθως εις βάρος μας. Μικροοργανισμοί αόρατοι δια γυμνού οφθαλμού τρυπώνουν σε στρώματα και υφάσματα επιδεινώνοντας την υγεία και ειδικότερα όσων ταλαιπωρούνται από αλλεργία του αναπνευστικού συστήματος. Μικροί και μεγάλοι που υποφέρουν από αλλεργίες, κρίσεις άσθματος ή δερματοπάθειες ξέρουν καλά ότι τα ακάρεα, οι ενοχλητικοί μικροοργανισμοί που βρίσκουν καταφύγιο στο στρώμα, τα σαλόνια, τα μαξιλάρια, τα χαλιά και τα ρούχα, είναι ο υπ’ αριθμόν 1 αλλεργιογόνος παράγοντας. alergstoprepell Τα ακάρεα ζουν από τα νεκρά κύτταρα που αποβάλλει το σώμα μας και οι ιδανικές συνθήκες για να αναπτυχθούν είναι η υγρασία και η έλλειψη φωτός, ειδικά την άνοιξη και το φθινόπωρο. Στην Cleanaction γνωρίζουν και εφαρμόζουν όλες τις σύγχρονες μεθόδους οικολογικού βιοκαθαρισμού και αντιαλλεργικής προστασίας σε στρώματα, σαλόνια, μοκέτες – χαλιά και αυτοκίνητα. Εξουδετερώνουν έτσι λεκέδες και κάθε είδους μικροοργανισμούς και σωματίδια που μπορεί να βλάψουν την υγεία σας, για να απολαμβάνετε εσείς και η οικογένεια σας απόλυτη καθαριότητα και υγιεινή.

Λεκέδες τέλος

kanapes-6-1024x656Συγκριτικό πλεονέκτημα της Cleanaction είναι ότι διαθέτει τα πλέον υπερσύγχρονα και πιστοποιημένα οικολογικά καθαριστικά αντιαλλεργικής προστασίας της αγοράς, βραβευμένα από διεθνή ινστιτούτα για την οικολογική τους σύνθεση και την καθαριστική τους δύναμη. Δεν είναι ερεθιστικά, δεν περιέχουν καθόλου χημικά, ενεργούς αφρούς, βιοδιασπώμενα σαπούνια, χλώριο κ.α.

Υπηρεσίες

difh3Για οικιακούς πελάτες

  • Οικονομικές, ολοκληρωμένες λύσεις οικολογικού καθαρισμού στρωμάτων, σαλονιών, χαλιών, μοκετών, αυτοκινήτων
  • Επίσης, παρέχουν καθαρισμό δαπέδων, γυάλισμα μαρμάρων-μωσαϊκών, αδιαβροχοποίηση δαπέδων

Για επαγγελματίες

  • Καθαρισμός σκαφών αναψυχής
  • Καθαρισμός γραφείων
  • Καθαρισμός ξενοδοχείων
  • Καθαρισμός κατασκηνώσεων
  • Καθαρισμός παιδικών σταθμών

foto-for-officeΟι πιστοποιημένες υπηρεσίες της Cleanaction εφαρμόζονται καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου επιτόπου στον χώρο σας. Για πεντακάθαρες και υγιεινές λύσεις καλέστε τους ειδικούς της CleanAction… γιατί σας αξίζει το καλύτερο. Εξυπηρέτηση σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής και εκτός, κατόπιν συνεννόησης από Δευτέρα έως Κυριακή. eco-hand-@ Πληροφορίες difh2         cleanaction.gr [email protected] Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 9736590, 694 7937992, 694 4417794 difh1