Να πάρουν πίσω τα παιδιά που παρέδωσαν στην εισαγγελία Καλαμάτας ζητούν οι γονείς

Τα τέσσερα παιδάκια παραμένουν στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου


ΕΛΛΑΔΑ
11:35
17/04/2018
Να πάρουν πίσω τα παιδιά που παρέδωσαν στην εισαγγελία Καλαμάτας ζητούν οι γονείς
2
loading

Το μετάνιωσαν και ζητούν να πάρουν πίσω τα τέσσερα παιδιά τους πίσω και να ζήσουν ως οικογένεια οι γονείς από την Αθήνα που βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες στη Μεσσηνία και η μητέρα την Πέμπτη το πρωί αρχικά πήγε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και εν συνεχεία στην Εισαγγελία Καλαμάτας, όπου και τα παρέδωσε.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr τα παιδάκια, ηλικίας από 8 μηνών έως και 7 χρόνων (τρία αγοράκια, ένα κοριτσάκι), από την πρώτη στιγμή φιλοξενούνται στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας, όπου οδηγήθηκαν με εισαγγελική παραγγελία και είναι καλά στην υγεία τους. Εκεί φαίνεται πως θα παραμείνουν και τις επόμενες μέρες, μέχρι να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο.

Με τα παιδιά, αλλά και με τους δύο γονείς, έχουν συνεχή επαφή και επικοινωνία τόσο η κοινωνική λειτουργός της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας όσο και κοινωνική λειτουργός και ψυχολόγος από την έδρα της υπηρεσίας στην Περιφέρεια. Κι όλα αυτά υπό τη σκέπη της κοινωνικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar SER 30

    ΒΑΛΤΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ , ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ . ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΟΝΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ , ΚΡΑΤΑ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ . [...] .

  2. avatar Να μη βρει ο παππάς να θάψει

    Μετά από 4 παιδιά, θυμήθηκαν ότι δεν τα θέλουν? Άλλοι δεν μπορούν να κάνουν ούτε ένα! Τηλεόραση δεν είχαν???? [...] στους γονείς και υποχρεωτική παρακολούθηση των παιδιών από ψυχολόγο. Έλεος!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει