Επέστρεψε στη φυλακή ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετά την διήμερη άδεια που του δόθηκε από το αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού.

Εμφανίστηκε στην πύλη των φυλακών Κορυδαλλού 1,5 ώρα νωρίτερα από το προβλεπόμενο όριο.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αγγελική Σωτηρόπουλου και τον γιο του Έκτορα, αναχώρησε στις 8:30 από το σπίτι του στο Βαρνάβα, Αττικής προκειμένου να επιστρέψει στο χώρο των φυλακών, όπου και έφτασε στις 10:30.

Αρχικά απευθύνθηκε στο αρχειοφυλάκειο των ανδρικών φυλακών για τα διαδικαστικά και από εκεί εστάλη κατευθείαν στις γυναικείες φυλακές όπου και κρατείται.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Πέμπτης βγήκε από τη φυλακή για πρώτη φορά από το 2002, με αυστηρούς όμως περιοριστικούς όρους, καθώς έπρεπε να παρουσιάζεται δύο φορές την ημέρα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του τόπου διαμονής του, στον Βαρνάβας Αττικής.

Ο Κουφοντίνας είχε ζητήσει διήμερη άδεια από το αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού όπου εκτίει ποινή έντεκα φορές σε ισόβια κάθειρξη για τις δολοφονίες της 17Ν. Στις φυλακές βρίσκεται από τότε που συνελήφθησαν τα μέλη της οργάνωσης. Το συμβούλιο της φυλακής, στο οποίο μετέχει και εισαγγελικός λειτουργός, εξέτασε το αίτημά του και το έκανε αποδεκτό.