Ακυρώνονται πτήσεις της Aegean λόγω της απεργίας στο Βερολίνο

Η απεργία θα λήξει αύριο στις 6 το πρωί


ΕΛΛΑΔΑ
8:23
10/03/2017
Ακυρώνονται πτήσεις της Aegean λόγω της απεργίας στο Βερολίνο
1
loading

Σε 24ωρη απεργία προχωράει το προσωπικό εδάφους στο αεροδρόμιο Tegel του Βερολίνου με αποτέλεσμα η Aegean να ακυρώνει τις εξής πτήσεις:

  • A3 852 Αθήνα - Βερολίνο (Tegel) Αναχώρηση από Αθήνα 14:05
  • A3 853 Βερολίνο (Tegel) - Αθήνα Αναχώρηση από Βερολίνο 16:50

Παράλληλα αύριο Σάββατο η εταιρεία θα εκτελέσει τις πτήσεις από και προς το Βερολίνο με αεροπλάνα μεγαλύτερης χωρητικότητας για να διευκολυνθούν οι επιβάτες.

Οι επιβάτες μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στο www.aegeanair.com ή να καλούν στα τηλέφωνα: 801 11 20000(από σταθερό) και 210 6261000(από κινητό)

«Ακόμα και μετά το τέλος της απεργίας το Σάββατο ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα, ακυρώσεις και καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας» επισήμανε ένας εκπρόσωπος τύπου της διαχειρίστριας εταιρείας του αεροδρομίου του Βερολίνου σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η απεργία θα λήξει στις 6 αύριο το πρωί.

Το συνδικάτο Verdi ζητάει την αύξηση των απολαβών του προσωπικού εδάφους στα 12 ευρώ την ώρα από 11 ευρώ τώρα, στο πλαίσιο της ετήσιας συλλογικής σύμβασης εργασίας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Stifmeister

    Δεν ξέρω εάν δικαιούνται οι υπάλληλοι του προσωπικού εδάφους στο αεροδρόμιο Tegel να πάρουν αύξηση. Αυτό που ξέρω πάντως είναι πως όταν ταξίδεψα τον Φεβρουάριο από Βερολίνο για Αθήνα κανείς δεν έλεγξε τα στοιχεία μου κατά τον έλεγχο επιβίβασης. Χρειάστηκε να δείξω μόνο την κάρτα επιβίβασης και έτσι θα μπορούσε οποιοσδήποτε να ταξιδέψει στο όνομά μου.
    Αντιθέτως, στην Αθήνα μού έκαναν μέχρι και δειγματοληπτικό έλεγχο για υπολλείμματα εκρηκτικών σε χέρια και αποσκευές.
    Άρα, δεν γίνονται όλα καλύτερα στη Γερμανία σε ό,τι αφορά τα θέματα ασφαλείας και ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει