Προκειμένου να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην αγορά της καφεστίασης, η HORECA εμπλουτίζει το πρόγραμμα των COFFEE EVENTS με παρουσιάσεις και συζητήσεις γύρω από τη διοίκηση, τη στελέχωση και την οργάνωση των coffee shops. Καταξιωμένοι επαγγελματίες barista και roaster, καθώς επίσης αγοραστές και εμπορικά στελέχη από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν στην εντυπωσιακή κεντρική σκηνή και την ηχομονωμένη αίθουσα των Coffee Events όλες τις νέες τάσεις από τη διεθνή αγορά του καφέ. Πρόκειται για το πληρέστερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα γύρω από τον καφέ που έχει παρουσιαστεί ποτέ σε εμπορική έκθεση! Μέσα από τη συζήτηση επίκαιρων θεμάτων για την αγορά της καφεστίασης, πετυχημένα case studies και εξειδικευμένες εισηγήσεις, οι ιδιοκτήτες των coffee shop, των all day cafe-bar, των αναψυκτηρίων και των bakery-cafe  θα αντλήσουν νέες ιδέες και τεχνικές για να μεγιστοποιήσουν την εμπειρία που προσφέρουν στους επισκέπτες των καταστημάτων τους.

Ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τον καφέ και την οργάνωση των σύγχρονων coffee shop

Δίνοντας έμφαση σε ζητήματα οργάνωσης, στελέχωσης και διοίκησης των σύγχρονων επιχειρήσεων καφεστίασης, τα HORECA COFFEE EVENTS θα φιλοξενήσουν σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα μία σειρά από σεμινάρια store & service management. Εξάλλου, καταξιωμένοι επαγγελματίες με μακρά εμπειρία στην αγορά θα λάβουν μέρος ως εισηγητές στα εξειδικευμένα masterclasses και τα θεματικά εργαστήρια γύρω από τις μεθόδους παρασκευής των ροφημάτων, τη διαχείριση των πρώτων υλών (καφές, νερό, γάλα, πάγος), το roasting, την άλεση και τη συντήρηση των μηχανών. Στόχος των σεμιναρίων είναι να προσφέρουν στους επαγγελματίες της καφεστίασης χρήσιμες πληροφορίες γύρω από τη ορθολογική διαχείριση του καφέ και την αξιοποίηση των τάσεων που κυριαρχούν στη διεθνή αγορά για την προσέλκυση πελατών. Επιπλέον, οι εκδηλώσεις των HORECA COFFEE EVENTS θα μυήσουν τους επισκέπτες της έκθεσης στην κουλτούρα του καφέ και θα τους φέρουν σε επαφή με προσωπικότητες διεθνούς κύρους.

Δηλώστε συμμετοχή στα εξειδικευμένα σεμινάρια

Η παρακολούθηση των παρουσιάσεων στην κεντρική σκηνή των COFFEE EVENTS (Hall 1) είναι ανοικτή για όλους τους επισκέπτες της HORECA. Για την παρακολούθηση, όμως, των σεμιναρίων στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα απαιτείται προκράτηση. Στείλτε με e-mail στη διεύθυνση [email protected] το ονοματεπώνυμο, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και τον κωδικό των σεμιναρίων που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε και εξασφαλίστε τώρα τη συμμετοχή σας στα σεμινάρια. Τα σεμινάρια προσφέρονται εντελώς δωρεάν σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου που θα επισκεφθούν την έκθεση. Καθώς, όμως, η αίθουσα έχει χωρητικότητα 30 ατόμων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, με βάση την ημερομηνία και ώρα αποστολής των e-mail. Οι προεγγραφές σταματούν την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν σχετικά με απαντητικό e-mail. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ και εδώ. Τα λεπτομερή προγράμματα των εκδηλώσεων είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www.horecaexpo.gr