Υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής τα HOTEL BUILD & DESIGN Workshops

Θα προσφέρει την τεχνογνωσία του και θα θωρακίσει με το κύρος του την οργάνωση των εξειδικευμένων Workshops στη HORECA 2017


ΕΛΛΑΔΑ
19:06
08/02/2017
Υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής τα HOTEL BUILD & DESIGN Workshops
loading

Αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία του HOTEL BUILD & DESIGN της HORECA τόσο για τον ξενοδοχειακό κλάδο όσο και για την κοινότητα των αρχιτεκτόνων, το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής έθεσε υπό την αιγίδα του τα workshops και τις παρουσιάσεις που θα πραγματοποιηθούν στο εντυπωσιακό stage του τομέα.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής είναι ένας μη κερδοσκοπικός αυτοδιοικούμενος οργανισμός που ιδρύθηκε το 1995 και επιδιώκει την ανάπτυξη και την προώθηση της αρχιτεκτονικής δημιουργίας στην Ελλάδα.

Στη HORECA 2017, το Ινστιτούτο θα προσφέρει την τεχνογνωσία του και θα θωρακίσει με το κύρος του την οργάνωση των εξειδικευμένων Workshops που θα πραγματοποιηθούν στο εντυπωσιακό stage του τομέα HOTEL BUILD & DESIGN και κατά τις τέσσερις ημέρες λειτουργίας της έκθεσης.

alninsntar

Όλες οι λύσεις για τα Ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα

Κορυφαίοι αρχιτέκτονες, μηχανικοί, διακοσμητές και τεχνολόγοι, καθώς και οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου, θα παρουσιάσουν καινοτόμες λύσεις και λειτουργικές εφαρμογές για την κατασκευή, ανακαίνιση και εξοικονόμηση ενέργειας στα Ξενοδοχεία.

Καθημερινά, το stage θα φιλοξενεί ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα με τις βέλτιστες λύσεις για τα μικρά τουριστικά καταλύματα, τους ξενώνες και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα.

Τα λεπτομερή προγράμματα των εκδηλώσεων είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www.horecaexpo.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει