Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. την Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, στην παραλία Θεσσαλονίκης, με αφορμή τα 40 χρόνια της εταιρείας.

Όπως είχε προαναγγελθεί, έγιναν τα αποκαλυπτήρια της αιωνόβιας ελιάς, δωρεά της οικογένειας Διαμαντή Μασούτη στην πόλη της Θεσσαλονίκης, από το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και τον ιδρυτή της εταιρείας, Διαμαντή Μασούτη.

Η Ελένη Τσολάκη παρουσίασε την εκδήλωση και έδωσε ρυθμό με την εξαιρετική εμφάνισή της και την πολύ έξυπνη παρουσίαση. Ο διευθυντής marketing της εταιρείας, Σταμάτης Δαυίδ, μίλησε για την πορεία 40 χρόνων της εταιρείας και για τον σκοπό της εκδήλωσης.

Οι προσκεκλημένοι και ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί για την εκδήλωση απόλαυσαν μουσική από Shining Stars, Fortissimo, ενώ το κέφι και η ζωντάνια απογειώθηκαν με την εμφάνιση των Onirama. Ο κόσμος πλημμύρισε το χώρο μπροστά από την ελιά του Μασούτη και διασκέδασε με τις αγαπημένες επιτυχίες των Onirama που είναι πολύ αγαπητοί στο κοινό της Θεσσαλονίκης.

Ήταν μια χαρούμενη γιορτή με πολύ κέφι και ενθουσιασμό, προσφορά από την εταιρία Μασούτης για την πόλη, που θα μείνει αξέχαστη σε όλους.

Εκτός από το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, αντιδήμαρχοι Τομέων και φορείς της πόλης, καλλιτέχνες και πλήθος κόσμου.

masoutis1
Διαμαντής Μασούτης (πρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος) και ο Γιάννης Μπουτάρης (δήμαρχος Θεσσαλονίκης)
masoutis2
Από αριστερά προς δεξιά: Παπάς Θεοφάνης (αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, Θεσσαλονίκης), Πατουλίδου Παρασκευή (αντιπεριφερειάρχη Μ.Ε. Θεσσαλονίκης), Απόστολος Τζιτζικώστας (περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας), Γιάννης Μπουτάρης (δήμαρχος Θεσσαλονίκης), Διαμαντής Μασούτης (πρόεδρος καιαναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.), Ιωάννης Μασούτης (διευθύνων σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.), Ζαφειρία Μασούτη, Κωνσταντίνος Δούβαλης (αστυνομικός διευθυντής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης)
masoutis3
Συναυλία Ονιράμα
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.