Μη αποδεκτά από τον ΕΟΠΥΥ τα χειρόγραφα παραπεμπτικά

Τι υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός


ΕΛΛΑΔΑ
18:33
20/05/2016
Μη αποδεκτά από τον ΕΟΠΥΥ τα χειρόγραφα παραπεμπτικά
1
loading

Συμβεβλημένοι με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) πάροχοι συνεχίζουν να υποβάλλουν χειρόγραφα παραπεμπτικά, παρόλο που στον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας ορίζεται πως η παραπομπή για παρακλινικές εξετάσεις γίνεται μόνο ηλεκτρονικά και παρά τις ανακοινώσεις του Οργανισμού σχετικά με το ίδιο θέμα.

Ο ΕΟΠΥΥ, σε ανακοίνωσή του, υπογραμμίζει ότι προκειμένου να εφαρμοστούν πλήρως τα οριζόμενα στον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας «από τον μήνα Μάιο και μετά δεν θα γίνεται, πλέον, αποδεκτή η υποβολή δαπάνης χειρόγραφων παραπεμπτικών, είτε υποβάλλονται από ιδιώτη πάροχο, είτε από δημόσια δομή».

Χειρόγραφα παραπεμπτικά θα γίνονται αποδεκτά μόνο μετά από επίσημη ανακοίνωση του Οργανισμού, σε περιπτώσεις όπου υπήρχε αποδεδειγμένο πρόβλημα έκδοσης ηλεκτρονικών παραπεμπτικών μέσω του e-prescription.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar aaag_s1

    ΠΟΣΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ Ο ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ?Δημιουργήσανε θεσεις εργασίας γιά ημετέρους για να ελεγχουν το ιντερνετ με τον εαυτό του !!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ !!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει