Τι απαντά η ΔΕΗ για την πυρκαγιά σε σπίτι στου Ζωγράφου

Ένας άντρας με κινητικά προβλήματα πέθανε στο διαμέρισμα χωρίς ρεύμα


ΕΛΛΑΔΑ
17:17
13/01/2016
Τι απαντά η ΔΕΗ για την πυρκαγιά σε σπίτι στου Ζωγράφου
2
loading

Ανακοίνωση με αφορμή την τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην περιοχή του Ζωγράφου, όπου ένας άντρας με κινητικά προβλήματα έχασε τη ζωή του σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου το οποίο δεν είχε ρεύμα, εξέδωσε η ΔΕΗ.

Ειδικότερα, σε αυτή αναφέρεται:

«Η ΔΕΗ ΑΕ, με την κοινωνική ευαισθησία που την διακρίνει, προέβη σε ενδελεχή έρευνα μετά το τραγικό συμβάν με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην οδό Αμφιγενείας 4 στην περιοχή του Ζωγράφου. Από την έρευνα προέκυψαν τα εξής:

Πρώτον, η υπ’ αριθμ. παροχή 1-08061610-01 που ηλεκτροδοτούσε το συγκεκριμένο διαμέρισμα ήταν κομμένη από 3 Απριλίου 1997. Επιπλέον είχε αφαιρεθεί και ο μετρητής λόγω πολλαπλών παραβιάσεων.

Δεύτερον, ο συμβαλλόμενος πελάτης μέχρι το 1997 ήταν ο κ. Αποστολίδης Ι. Σήμερα στο πληροφορικό σύστημα του ΔΕΔΗΕΕ η παροχή εμφανίζεται σαν "κομμένη χωρίς πελάτη".

Κατόπιν αυτών, η ΔΕΗ ΑΕ διαψεύδει κατηγορηματικά το περιεχόμενο σημερινών δημοσιευμάτων, τα οποία, προβάλλοντας δήθεν κοινωνική ευαισθησία, χωρίς καμία τεκμηρίωση ή διασταύρωση στοιχείων, δυσφημίζουν την Εταιρία.

Επισημαίνεται ότι αποκοπές δεν γίνονται σε πελάτες που είτε είναι ενταγμένοι στο κοινωνικό τιμολόγιο, είτε αποδεδειγμένα χρήζουν μηχανικής υποστήριξης, είτε έχουν ενταχθεί στη ρύθμιση οφειλών και την τηρούν».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar grekb

    Καποιοι νομιζουν οτι η ΔΕΗ ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα

  2. avatar Extremoulis

    Ή εγκυρότητα των ΜΜ παραπληροφόρησης έλαμψε κ πάλι.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει