Εκπαίδευση στη μουσική μέσω ηλεκτρονικού προγράμματος

Δράση από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων


ΕΛΛΑΔΑ
0:51
29/08/2015
Εκπαίδευση στη μουσική μέσω ηλεκτρονικού προγράμματος
loading

Να εκφραστούν δημιουργικά μέσω της μουσικής και της γνώσης διαχείρισης μουσικής μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή, καλεί τους Χανιώτες, από 16 ετών και πάνω, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου «Εισαγωγή στο περιβάλλον του Cubase», η βιβλιοθήκη ξεκινά τον 2ο κύκλο και καλεί τους ενδιαφερόμενους να λάβουν περαιτέρω γνώση μαθαίνοντας να χρησιμοποιούν τα βασικά ψηφιακά εργαλεία που προσφέρει το συγκεκριμένο πρόγραμμα Cubase. Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα διάρκειας 10 ωρών (κύκλος 5 συναντήσεων), έχει σκοπό να εισάγει τους ενδιαφερόμενους (μουσικούς και μη) στο περιβάλλον και στις δυνατότητες του Cubase, ενώ παράλληλα στοχεύει στην εξοικείωση των συμμετεχόντων με τις βασικές τεχνικές ηχογράφησης και μίξης, που θα τους βοηθήσουν να δημιουργήσουν ένα μουσικό προϊόν της αρεσκείας τους.

Η διδασκαλία των 5 ενοτήτων θα πραγματοποιηθεί στο Εργαστήρι Πολυμέσων Media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων και περιλαμβάνει διαλέξεις διά ζώσης, πρακτική εξάσκηση και συνοδευτικό υλικό σε μορφή pdf.

 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει