Όσοι έχουν γεννηθεί στις 27 Ιουνίου, πιστεύουν ότι η πιο αποτελεσματική επίθεση υποστηρίζεται απο μια καλή άμυνα. Είναι εξαιρετικά προστατευτικοί για το προσωπικό τους βασίλειο, είτε είναι οικογένεια ή επιχείρηση και βγαίνουν στο κόσμο προσεκτικά, μόνο όταν η βάση τους είναι ασφαλής απο εξωτερικές απειλές.

Όταν ενεργοποιήσουν το σύστημα το σύστημα παρακολούθησης τους, προχωράνε αδυσώπητα στον στόχο τους κάτι που υποδηλώνει την απίστευτη αποφασιστικότητα τους και το χαρακτηριστικό τους να παίρνουν αυτό που θέλουν. Υπάρχει συνήθως ένα σύνολο σκληρών ηθικών πεποιθήσεων πίσω απο το κίνητρο και την αποφασιστικότητα τους.

Εξαιτίας αυτών των πεποιθήσεων, νοιώθουν 100% σίγουροι ότι οι πράξεις τους είναι ακριβείς και σωστές, σπάνια αμφισβητώντας τον εαυτό τους. Οι στόχοι τους γενικά είναι πολύ προσωπικοί παρά γενικοί και έχουν υψηλό το αίσθημα του ανταγωνισμού που τους ωθεί να ξεπεράσουν όσους θεωρούν ανταγωνιστές ή αντιπάλους.

Για να το κάνουν αυτό όμως δημιουργούν πολύ ισχυρούς εχθρούς που μετά εμποδίζουν την πρόοδο τους η σπάνια τους καταστρέφουν ή νικούν ή τουλάχιστον στη φιλοσοφία και την συμπεριφορά τους, έχουν μικρή δυνατότητα να παραδεχτούν την ήττα τους. Τα προτερήματα μια τέτοιας σταθερότητας είναι εμφανή αλλά μπορεί να οδηγήσουν σε μια άκαμπτη προσωπικότητα που δεν διατίθεται να δεχθεί τις δυσάρεστες αλήθειες και παρουσιάζει μια πολύ κλειστή όψη των πραγμάτων.

Αν κάποιος τους πληγώσει μια ήττα,έστω και λεκτική, τότε εκείνοι κλείνονται πικραμένοι στο καλά οπλισμένο καβούκι τους. Ένα απο τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι η έντονη επιθυμία τους να προστατεύσουν όχι μόνο τον εαυτό τους αλλά και την οικογένεια, φίλους ή κοινωνικές ομάδες, μπορεί όμως να φανούν υπερβολικά επιθετικοί προς τους άλλους. Επίσης, επειδή είναι τόσο κάθετοι στις πεποιθήσεις τους, μπορεί να γίνουν πολύ καλοί πωλητές.

Αφού έχουν σχηματίσει τους ιδεολογικούς σκοπούς του και ξεχωρίσει τις αρχές τους, αναπτύσσουν μια υπερβολική ορμή όχι μόνο για να μοιραστούν τις αξίες τους με τους άλλους, αλλά και για να εκπαιδεύσουν.

Μπορούν να αναγνωρίσουν γρήγορα τα συναισθήματα των άλλων, αλλά λόγω τις ανταγωνιστικής φύσης τους είναι πιο πιθανό να προκαλέσουν λιγότερο συμπαθητικές αντιδράσεις από αυτούς με τους οποίους ζούνε και δουλεύουν μαζί.

Έτσι δημιουργείται η αίσθηση ότι δεν έχουν ανάγκη από συμπόνια και ευγένεια. Το πνευματικό μονοπάτι για όσους έχουν γεννηθεί στις 27 Ιουνίου είναι μακρύ και δύσκολο. Ίσως μόνο αφού έχουν παλέψει και πετύχει κάποιου βαθμού επιτυχία, αφιερώνουν χρόνο εξετάζονται και επανασχεδιάζοντας τον εαυτό τους.

Γεννημένοι στις 27 Ιουνίου: Hellen Keller, Willie Mosconi, Emma Goldman.

Πηγή: eorti