Στις αρχές του 21ου αιώνα, ο γιος ενός υπαλλήλου γυρίζει στην Ελλάδα μετά από λαμπρές σπουδές στην Αμερική, για να κάνει μπίζνες, λίγο πριν από την Ολυμπιάδα. Υπουργικά γραφεία, μέγαρα πολυεθνικών, μπαρ στην παραλιακή, παράφοροι έρωτες, κορίτσια του μόντελινγκ και γήπεδα. Μια χώρα που ονειρεύεται να γίνει «βασίλισσα» του ευρωπαϊκού Νότου με στρατιές από «golden boys», που κυνηγάνε το χρήμα χωρίς αναστολές. Η μυθιστορία της ισχυρής Ελλάδας που τσακίστηκε στα βράχια της παγκοσμιοποίησης, η χρεοκοπία μιας ανέτοιμης κοινωνίας, που «πνίγηκε με το σάλιο της».

Ένα μυθιστόρημα που γεννά εικόνες σαν βίντεο κλιπ, με αισθήσεις, χρώματα και ανατρεπτικό χιούμορ, αληθινά προκλητικό για όσα παρακολουθήσαμε μέχρι πρότινος σαν θεατές και τώρα πληρώνουμε σαν πρωταγωνιστές.

Ο συγγραφέας του μυθιστορήματος, Κώστας Κωνσταντέλλος, ασχολείται επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία από το 1987. Έχει εργαστεί στο ραδιόφωνο καθώς και σε εφημερίδες και περιοδικά. Έζησε τα πρώτα βήματα του ελληνικού ίντερνετ, ως υπεύθυνος περιεχομένου στις δικτυακές εκδόσεις της εταιρίας «Πήγασος». Σήμερα, εργάζεται στη σύνταξη ειδήσεων του καναλιού Mega. Έχει γράψει το σενάριο τηλεταινιών, καθώς και μυθιστορήματα όπως «Το Πάρκο του Φεγγαριού» και το «Media Losers» που κυκλοφόρησαν στη δεκαετία του ‘90.

Το τελευταίο του μυθιστόρημα με τίτλο «The Ghost Fish» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Λιβάνη».