Στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έχουν μπει όλες οι προκηρύξεις της τρομοκρατικής οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών». Και ειδικά αυτή που αφορά την επίθεση στο ALTER αλλά και αυτή που εστάλη μετά την εκτέλεση του υπαρχιφύλακα της Αντιτρομοκρατικής, Νεκτάριου Σάββα, στα Κάτω Πατήσια.

Στις δύο αυτές προκηρύξεις οι συντάκτες της απειλούσαν ευθέως δημοσιογράφους και αστυνομικούς τη στιγμή που ήδη είχαν αφαιρέσει μία ζωή. Και συγκεκριμένα έγραφαν ότι γνωρίζουν τους αστυνομικούς που υπηρετούν στη Δ.Α.Ε.Ε.Β. ενώ παράλληλα τόνιζαν τον όρο «parabellum», τις σφαίρες δηλαδή που χρησιμοποιήθηκαν τόσο κατά την εκτέλεση του αστυνομικού όσο και κατά αυτή του δημοσιογράφου. Και στην προκήρυξη με την οποία αναλάμβαναν την ευθύνη για τη δολοφονία του 41χρονου αστυνομικού, μεταξύ άλλων, ανέφεραν: «Όμως θ’ αναγκάσουμε πρώτα την Ελλάδα να ματώσει. Θα κάνουμε το κράτος ν’ αποκλείσει τις επικίνδυνες περιοχές, οι μπάτσοι θα περιπολούν σε τεθωρακισμένα, στρατιώτες θα φυλάνε τις πλατείες, το ένδοξο σύμβολο του Parabellum 38 θα ξαναγυρίσει στις διαδηλώσεις ενώ αυτοί θα σπάνε πόρτες στα σπίτια για έρευνες εμείς θα τους σπάμε τα κεφάλια…».
Και πραγματοποίησαν τις απειλές τους για δεύτερη φορά. Και τώρα αυτό που απομένει είναι η οργάνωση να αναλάβει με προκήρυξή της την – επίσημη- ευθύνη για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια.

Δείτε την προκήρυξη της τρομοκρατικής οργάνωσης για τη δολοφονία του υπαρχιφύλακα Νεκτάριου Σάββα που είχε δημοσιευθεί στην εφημερίδα «Τα Νέα».