Με μεγάλη συγκίνηση και μέσα στην κατάμεστη από κόσμο εκκλησία της Αγίας Ζώνης στην Κυψέλη, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η εξόδιος ακολουθία του Ιάκωβου Καμπανέλλη, ο οποίος πέθανε την περασμένη εβδομάδα.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν εκπρόσωποι της κυβέρνησης και του πολιτικού κόσμου, όπως ο αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού Τηλέμαχος Χυτήρης, οι πρώην πρόεδροι της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης και Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα, ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο πρώην υπουργός και ευρωβουλευτής Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, ο Μανώλης Γλέζος κ.α.

Επίσης, παρευρέθηκαν ακαδημαϊκοί, προσωπικότητες του πνεύματος, καλλιτέχνες και σκηνοθέτες.

Επικήδειους εκφώνησαν ο ακαδημαϊκός Σπύρος Ευαγγελάτος και ο συγγραφέας Κώστας Γεωργουσόπουλος.
Επικήδειο εκφώνησε επίσης ο Δήμαρχος Νάξου και μικρών Κυκλάδων Μανώλης Μαργαρίτης, ενώ σύμφωνα με ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου η σημαία στο δημαρχείο της Νάξου θα ήταν μεσίστια επί τρεις μέρες.

Με αγάπη και συγκίνηση μίλησαν επίσης ο συγγραφέας Πλάτων Μαυρομούστακος και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, πρώην δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Λάμπρος Μίχος. Στεφάνια έστειλαν, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και η σύζυγός του Άντα, ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου και ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος.