Αποκλεισμένα πολλά χωριά της Φθιώτιδας

Προσπάθειες να ανοίξουν οι δρόμοι καταβάλλει η τοπική αυτοδιοίκηση


ΕΛΛΑΔΑ
11:36
08/03/2011
Αποκλεισμένα πολλά χωριά της Φθιώτιδας
loading

Οι αραιές χιονοπτώσεις που συνεχίζονται από το πρωί επιτρέπουν στα μηχανήματα των Δήμων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας τις προσπάθειες να ‘ανοίξουν το επαρχιακό δίκτυο.

Πολλά χωριά του ορεινού όγκου της Φθιώτιδας παραμένουν αποκλεισμένα, αλλά σύμφωνα με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης «είναι θέμα χρόνου να ανοίξουν οι δρόμοι», καθώς κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση ειδικά μηχανήματα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ορισμένα ορεινά χωριά το χιόνι έχει ξεπεράσει και το ένα μέτρο, ενώ έχουν παρουσιαστεί και προβλήματα ηλεκτροδότησης. Συνεργεία της ΔΕΗ. περιμένουν να ανοίξουν οι δρόμοι για να προχωρήσουν στην αποκατάσταση των βλαβών. Από νωρίς το πρωί δόθηκε μάχη για να ανοίξει ο δρόμος από Λαμία προς Δομοκό και η συγκοινωνία γίνεται κανονικά, αλλά οι οδηγοί πρέπει να έχουν μαζί τους αλυσίδες.

Απαραίτητες είναι οι αλυσίδες στο δρόμο Λαμίας-Καρπενησίου, ενώ τα μηχανήματα κρατούν το δρόμο ανοιχτό. Στο εθνικό δίκτυο δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, παρά τις αραιές χιονοπτώσεις σε διάφορα σημεία.

Τα σχολεία δεν λειτούργησαν σήμερα στη Φθιώτιδα και την Ευρυτανία, ενώ οι θερμοκρασίες αυτή την ώρα έχουν πέσει κάτω από το μηδέν ακόμα και μέσα στην πόλη της Λαμίας.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού για όλες τις πόλεις της Ελλάδας

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει