Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία για να διαλευκανθεί η υπόθεση της κακοποίησης του χάσκι Όλιβερ, του χάσκι που πέθανε στην Αράχωβα και η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» με την Ελένη Τσολάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Open και αναφέρθηκε και στην κατάθεσή της στις αρχές.

Μάλιστα ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής της έρευνας για την υπόθεση, προέκυψαν καταγγελίες τις οποίες διερεύνησε και «αν βρίσκουμε στοιχεία που δεν εξηγούνται με τη λογική να απευθυνόμαστε στις Αρχές. Έδωσα μία κατάθεση 4,5 ωρών», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Μακάρι να οδηγηθούμε στον δράστη που έκανε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα. Το έχω πει δημόσια, από την επαφή μου με τους ανθρώπους που εξέτασαν τον Όλιβερ, η λογική μου μου υπαγορεύει να πιστεύω ότι άνθρωπος έκανε αυτό το έγκλημα».

«Σύμφωνα με την κτηνίατρο που εξέτασε τον Όλιβερ, υπήρχαν τομές με μήκος 7 εκατοστών στο εσωτερικό του ζώου. Αν αυτό έγινε από δόντι θα πρέπει να δεχτούμε ότι στην ελληνική πανίδα υπάρχει ζώο που έχει δόντι μήκους 10-11 εκατοστών. Ο Όλιβερ δεν είχε δαγκωματιές. Δεν γνωρίζω κανένα ζώο που να αφαιρεί περιλαίμια ή που όταν το αφαιρέσει μετά το εξαφανίζει», συνέχισε και υπογράμμισε πως: «Kαθυστέρησαν πάρα πολύ οι έρευνες, ξεκίνησαν μετά τον σάλο».

Βέβαια, να σημειώσουμε πως πρόσφατα δημοσιεύθηκε το το τελικό πόρισμα του Καθηγητή Παθολογικής Ανατομικής της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και πρώην Πρύτανη του εν λόγω πανεπιστημίου, Νίκου Παπαΐωάννου, που καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του χάσκι Όλιβερ δεν οφείλεται σε ανθρώπινο παράγοντα.

Το περιστατικό που συνέβη την ημέρα της κατάθεσης της

Στο μεταξύ, η ίδια αποκάλυψε πως την μέρα που πήγε να καταθέσει ο σκύλος της παραλίγο να υποστεί ζημιά από φόλες που έριξαν στο πάρκο όπου τον βγάζει βόλτα. Η δημοσιογράφος ανέφερε συγκεκριμένα πως ο σκύλος της γλίτωσε από θαύμα από φόλες που έριξαν στο πάρκο όπου τον βγάζει βόλτα αλλά τραυματίστηκε από γυαλιά που υπήρχαν εκεί.

Ημέρες αγαπης … κάποιοι νοικοκύρηδες … έριξαν φόλες στο πάρκο που βγάζω βόλτα τα σκυλιά μου …Θερμή παράκληση εσείς που…

Posted by Rena Kouvelioti on Saturday, December 30, 2023