Είναι μόλις 6 μήνες αφότου η Άννα Φλωρινιώτη έχασε τον πατέρα της, Γιάννη. Ο Νίκος Φλωρινιώτης τότε και ενώ αποχαιρετούσε τον πατέρα του, έδινε ήδη μάχη με τον καρκίνο. Του τελευταίους μήνες οι νοσηλείες του ήταν συχνές, καθώς οι γιατροί του συνέστησαν να αλλάξει την θεραπεία που ακολουθούσε.

«Διανύω τον χειρότερο χρόνο της ζωής μου. Μου τα πήραν όλα. Μου πήραν την μαμά μου. Μου πήραν τον μπαμπά μου. Τίποτα δεν μου αφήσανε», είπε η Άννα Φλωρινιώτη μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του Mega το μεσημέρι της Τρίτης (19/12).

Η Άννα Φλωρινιώτη βρισκόταν στο πλευρό του αδερφού της Νίκου και περιέγραψε τις δύσκολες τελευταίες ώρες του.

«Το πρωί κοιμόμουνα δίπλα του και σηκώθηκα και τον είδα. Κάθε μισή ώρα του έβαζα θερμόμετρο γιατί είχε από προχθές πολύ υψηλό πυρετό και μου έλεγαν να του βάζω θερμόμετρο και να ειδοποιώ τον γιατρό για να του βάζει αντιπυρετικά και του έβαζα και παγοκύστες για να βοηθήσω και ξαφνικά είδα ότι τα χεράκια του ήταν παγωμένα. Και τρέχω στους γιατρούς και λέω παιδιά ο αδερφός μου τα χέρια του είναι παγωμένα και πρησμένα, τι συμβαίνει; Ελάτε λίγο γρήγορα», είπε η Άννα Φλωρινιώτη.

Όλα ξεκίνησαν πριν από αρκετούς μήνες, οπότε και αφαίρεσε μια κρεατοελιά, η οποία είχε γίνει λίπωμα. Αργότερα το ίδιο σημάδι έκανε και πάλι την εμφάνισή του. Τότε άρχισε να κάνει περισσότερες εξετάσεις, με τους γιατρούς να του αποκαλύπτουν ότι πρόκειται για κακοήθη όγκο.

«Εγώ είμαι συντετριμμένος γιατί ένας τόσο νέος άνθρωπος. Με τόσα όνειρα, με τέτοιο χαμόγελο, με τέτοια επικοινωνία που είχε με τον κόσμο, έφυγε από τη ζωή τόσο νωρίς και τόσο άδικα, αφού ταλαιπωρήθηκε κιόλας. Και αυτό συνέβη και λίγους μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του και είναι πολύ οδυνηρό για την οικογένεια», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης νοσηλευόταν στο Λαϊκό νοσοκομείο και έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών.