Η Λαμία δοκιμάζεται αυτή την ώρα από την κακοκαιρία Daniel, με τους δρόμους να έχουν κατακλυστεί από τις τεράστιες ποσότητες νερού. Το 112 έστειλε μήνυμα στους κάτοικους της Λαμίας, καθώς απαγορεύτηκε η κυκλοφορία στους δρόμους της πόλης.

Πριν σταλθεί το μήνυμα του 112, εκατοντάδες οδηγοί ταξίδευαν, με αποτέλεσμα να έχουν εγκλωβιστεί στο ύψος του Κιλελέρ στην Εθνική Οδό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το ρεπορτάζ του lamianow.gr, το ένα ρεύμα κυκλοφορίας της εθνικής οδού έχει κλείσει λόγω πλημμύρας. Η κατάσταση είναι έκτακτη και οι ακινητοποιημένοι οδηγοί και συνεπιβάτες τους στέλνουν μηνύματα κινδύνου.

«Έχει ενημερωθεί το 112. Έχει κλείσει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού και όλα τα οχήματα βρίσκονται στο αντίθετο ρεύμα ακινητοποιημένα. Μιλάμε για εκατοντάδες αυτοκίνητα. Θα πνιγούμε όλοι αν δεν απεγκλωβιστούμε αμέσως. Το νερό έχει αρχίσει να βγαίνει στην Εθνική οδό προς τα διόδια και αν συνεχίσει έτσι και ενταθεί το φαινόμενο θα κινδυνέψουμε σοβαρά. Δεν έχουμε τρόπο να φύγουμε. Είμαστε εδώ από τις 11.30» δήλωσε πριν λίγα λεπτά σε ραδιόφωνο της πόλης εγκλωβισμένος οδηγός.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες: