Μετά από τις φωτιές οι κάτοικοι της Εύβοιας δοκιμάζονται και από την κακοκαιρία Daniel με τη νεροποντή να προκαλεί πλημμύρες σε δρόμους σπίτια και επιχειρήσεις και τους πολίτες να σημειώνουν η καταστροφή είναι τεράστια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα evima.gr το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel από την Εύβοια και πιο συγκεκριμένα από το νότιο κομμάτι της, είναι καταστροφικό. Για περισσότερες από δύο ώρες ο όγκος νερού που έπεσε σε διάφορες περιοχές της Νότιας Εύβοιας, πλημμύρισε δρόμους, σπίτια και επιχειρήσεις.

Όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής στο ίδιο μέσο: «Έχουν πλημμυρίσει τα πάντα, πάθαμε τεράστια καταστροφή τόσο νερό δεν έχουμε δει πότε ξανά στην περιοχή μας, έχουμε δέσει με σκοινιά τα αυτοκίνητά μας για να μην τα πάρει το νερό».

Μάλιστα, το νερό που πλημμύρισε τους δρόμους έγινε ένα με την παραλία του Αλμυροποτάμου και μετέτρεψε την περιοχή σε λίμνη.

Κλήσεις για απεγκλωβισμούς οδηγών

Με τα ορμητικά νερά να παρασύρουν τα πάντα στο πέρασμά τους, ορισμένοι οδηγοί δεν πρόλαβαν να απομακρυνθούν παρά τις οδηγίες των αρχών με αποτέλεσμα να κληθεί το Πυροσβεστικό Σώμα να τους απεγκλωβίσει.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα συνεργεία της ΔΕΥΑΚΑ του δήμου Κύμης Αλιβερίου όπου άνοιξαν ξανά τον δρόμο απομακρύνοντας τα νερά.