Υλικά 600 γραμμάρια χοιρινό φιλέτο160 γραμμάρια τυρί κρέμα1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα1κουταλιά του γλυκού κουρκούμηβούτυρο για το ταψίλάδι για το τηγάνισμααλάτιπιπέρι Εκτέλεση Αλείψτε το χοιρινό φιλέτο με ένα μείγμα από πάπρικα, τυρί κρέμα, κουρκούμη, πιπέρι και αλάτι και έπειτα τσιγαρίστε το σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι. Τυλίξτε με αλουμινόχαρτο και συνεχίστε το ψήσιμο στο φούρνο στους 180 βαθμούς στο πρόγραμμα με αντιστάσεις πάνω και κάτω για 20 λεπτά.