Υλικά

  • 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο
  • 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 1 1/4 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • 4 μπανάνες, κομμένες σε ροδέλες

Εκτέλεση

  1. Λιώστε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
  2. Προσθέστε την ζάχαρη, ανακατέψτε και μαγειρέψτε μέχρι να λιώσει και να ροδίσει.
  3. Προσθέστε σιγά σιγά και την κρέμα γάλακτος και αφήστε το μείγμα να βράσει για 1 λεπτό.
  4. Μειώστε τη φωτιά στο ελάχιστο, τοποθετήστε τις μπανάνες στο τηγάνι και μαγειρέψτε μέχρι να ζεσταθούν, περίπου 2 λεπτά.
  5. Σερβίρετε τις μπανάνες όσο είναι ζεστές και απολαύστε.