Υλικά

  • 350 γρ. ζυμαρικά
  • 2 κόκκινες πιπεριές, κομμένες ζουλιέν
  • 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 3/4 κ. γλ. πιπέρι καγιέν
  • 1 φλ. τσαγιού ξινόκρεμα
  • 3/4 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
  • 3/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο τηγάνι με λίγο λάδι σοτάρετε τις κόκκινες πιπεριές με σκόρδο και το πιπέρι καγιέν σε μέτρια φωτιά για 3 έως 5 λεπτά.
Βήμα 3
Προσθέστε την ξινόκρεμα και το ζωμό λαχανικών και σιγοβράστε για 5 λεπτά.
Βήμα 4
Αποσύρετε από τη φωτιά και ανακατέψτε με την παρμεζάνα.
Βήμα 5
Ρίξτε τα ζεστά ζυμαρικά στη σάλτσα, αλατοπιπερώστε κατά βούληση και σερβίρετε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.