Υλικά

  • 1/4 φλ. τσαγιού καυτερή σάλτσα
  • 1 1/2 κ. γλ. καστανή ζάχαρη
  • 450 γρ. μπέικον σε φέτες

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 160 βαθμούς και καλύψτε ένα ταψί με ένα κομμάτι λαδόκολλας.
  2. Τοποθετήστε τις φέτες μπέικον στο ταψί και ψήστε για 15 λεπτά.
  3. Σε ένα μπολ ρίξτε την καυτερή σάλτσα και την καστανή ζάχαρη και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  4. Βγάλτε το μπέικον από τον φούρνο και με την βοήθεια ενός πινέλου μαγειρικής αλείψτε το μπέικον και από τις δύο πλευρές με το μείγμα της σάλτσας και της ζάχαρης.
  5. Τοποθετήστε και πάλι στο φούρνο και ψήστε για περίπου 10-15 λεπτά, μέχρι το μπείκον να γίνει τραγανό και να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα.