Υλικά

  • 1/2 κιλό λουκάνικα αλεσμένα
  • 2 φλ. τσαγιού αλεύρι
  • 3 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 450 γρ. τυρί τσένταρ τριμμένο

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς.
  2. Τοποθετήστε τον κιμά από τα λουκάνικα σε ένα μπολ και προσθέστε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, το λάδι και το τυρί τσένταρ.
  3. Ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα και πλάστε σε μικρές μπάλες.
  4. Τοποθετήστε σε μία λαδόκολλα μέσα σε ταψί και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 20- 25 λεπτά, μέχρι να πάρουν ελαφρώς καφετί χρώμα.