Υλικά

  • 2 κομμάτια φέτα
  • 1 συσκευασία ανθότυρο
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης ψητή
  • 1 καυτερή πιπεριά ψητή
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • 1 κ. γλ. μπαχαρικό σκόρδου

Εκτέλεση

  1. Ψήστε τις πιπεριές στο φούρνο και αφήστε στην άκρη.
  2. Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων τοποθετήστε το ανθότυρο και τις πιπεριές, χτυπήστε μέχρι να πολτοποιηθούν και μεταφέρετε το μείγμα σε ένα μπολ.
  3. Τρίψτε ή ψιλοκόψτε τη φέτα και προσθέστε την στο μείγμα.
  4. Προσθέστε το ελαιόλαδο και το μπαχαρικό σκόρδου.
  5. Ανακατέψτε καλά και απολαύστε.