Υλικά

  • Μισό λίτρο γάλα
  • Μισό κιλό κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
  • 4 φύλλα ζελατίνης
  • 250 γραμμάρια μάνγκο λιωμένο στο μπλέντερ
  • 150 γραμμάρια ζάχαρη
  • Μία βανίλια
  • 100 γραμμάρια λικέρ amaretto

Εκτέλεση

  1. Βάζετε σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά μαζί με το λιωμένο μάνγκο, εκτός από τα φύλλα ζελατίνης και τοποθετείτε στη φωτιά, ανακατεύοντας σταδιακά μέχρι να βράσουν.
  2. Αποσύρετε από τη φωτιά και βάζετε το μείγμα σε άλλο σκεύος, προσθέτοντας τα φύλλα ζελατίνης. Ανακατεύετε μέχρι η κρέμα γάλακτος να κρυώσει.
  3. Βάζετε στο ψυγείο για 5 ώρες και γαρνίρετε με καρύδα.