Υλικά για 4-6 άτομα

  • Μισό λίτρο γάλα
  • Μισό κιλό κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
  • 4 φύλλα ζελατίνης
  • 250 γραμμάρια μάνγκο λιωμένο στο μπλέντερ
  • 150 γραμμάρια ζάχαρη
  • Μία βανίλια
  • 100 γραμμάρια λικέρ amaretto

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βάζετε σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά μαζί με το λιωμένο μάνγκο, εκτός από τα φύλλα ζελατίνης και τοποθετείτε στη φωτιά, ανακατεύοντας σταδιακά μέχρι να βράσουν.
Βήμα 2
Αποσύρετε από τη φωτιά και βάζετε το μείγμα σε άλλο σκεύος, προσθέτοντας τα φύλλα ζελατίνης. Ανακατεύετε μέχρι η κρέμα γάλακτος να κρυώσει.
Βήμα 3
Βάζετε στο ψυγείο για 5 ώρες και γαρνίρετε με καρύδα.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.